Sociedad

Desvelats els nous interprets del darrer Mar i Cel

Alèxia Pasqual i Jordi Garreta es posaran a la pell de Blanca i Saïd a la nova producció de Mar i Cel amb què Dagoll Dagom s'acomiada dels escenaris després de 50 anys

DAGOLL DAGOM DESVETLLA EL NOU REPARTIMENT DE MAR I CEL

03:45

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1712322135164/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

El nou Mar i Cel que s'estrenarà al setembre, però que ja ha venut 75.000 entrades, una xifra "espectacular" en paraules d'Anna Rosa Cisquella, una de les productores executives de Dagoll Dagom, tindrà 20 intèrprets i una orquestra formada per 13 músics. Alèxia Pasqual, finalista de la segona temporada del programa de talents 'Eufòria' i Jordi Garreta, actor en sèries com 'Moebius' o 'Cuéntame como pasó' faran els papers de Blanca i Saïd.

Abel García, Albert Gràcia, Berta Luna, que interpretarà Idriss, o Xavi Fernández que repetirà com a Don Carles són alguns dels noms inclosos en un repartiment que accepta el repte "amb molta il·lusió" i "moltes ganes" i que confia "estar a l'altura dels altres repartiments de Mar i Cel que han estat icònics".

La codirectora de 'Mar i Cel' i productora executiva de Dagoll Dagom, Anna Rosa Cisquella, ha admès que el procés de càsting ha estat complex amb més d'un miler d'aspirants als papers. A banda de trobar els millors artistes, la direcció ha buscat aquells que tinguessin major encaix amb la resta de l'equip i que quadressin amb la diversitat "física i generacional" dels pirates i musulmans a qui han de representar dalt del popular vaixell.

Un vaixell amb 36 anys de recorregut

Una de les curiositats és que el vaixell que tornarà a ocupar l'escenari del Teatre Victoria és el mateix que es va utilitzar en l'estrena fa 36 anys "amb molt pocs retocs". Anna Rosa Cisquella si confia que no es repeteixi la història i que el dia de l'estrena no torni a fallar, com va passar l'any 1988. "Vam haver de sortir uns quants a empènyer, tot i que la gent no es va adonar perquè va ser només un minut".

La gran nit de Dagoll Dagom

La commemoració dels 50 anys de trajectòria i comiat de Dagoll Dagom arrencarà dos mesos abans de l'estrena de Mar i Cel, en el marc del Festival Grec, que acollirà La gran nit de Dagoll Dagom. En realitat seran tres nits, l'11, 12 i 13 de juliol en un espectacle que repassarà les músiques i les obres més representatives de la trajectòria de la companyia.

El director Daniel Anglès dirigirà el muntatge que comptarà amb més de 100 actors a escena i la col·laboració entre altres de Pep Cruz, Elena Gadel, Àngels Gonyalons, Ivan Labanda, Ferran Rañé, Nina, Roger Berruezo, Anna Castells, Elena Gispert o Eloi Gómez.

La commemoració es completarà amb una exposició al vestíbul i diferents espais del Teatre Victòria que repassarà la trajectòria de Dagoll Dagom a través de fotografies, textos, materials i vestuaris. També hi haurà un catàleg commemoratiu i l'edició d'un disc en format vinil on hi haurà immortalitzats els ja himnes de la històrica companyia de Cisquella, Bozzo i Periel.

Segueix el canal de La SER a WhatsApp, on trobaràs tota la informació, esports i entreteniment: l'actualitat del dia i les notícies d'última hora, els millors vídeos i moments de la ràdio, entrevistes, reportatges i molt més.

Recorda que també pots tenir tota la informació de SER Catalunya al nostre canal de WhatsApp.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00