Sociedad

"Armaris Vius", projecte per empoderar els joves creadors de Lleida i trencar amb el gris de la ciutat

Parlem del projecte de la Fundació del Paisatge de Lleida amb els que l'han dut a terme: alumnes de l'Escola Municipal d'Art Leandre Cristòfol i el seu professor, Jordi Antas

D'esquerra a dreta: Marc Hidalgo, de la Fundació del Paisatge de Lleida; Jordi Antas, professor de l'EAM Leandre Cristòfol, i dos alumnes: Paula Murillo i Mars.

Aquí Lleida (04/04/2024)

01:00:00

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/ser_lleida_aquilleida_20240404_150000_160000/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Lleida

"Armaris  Vius" és el nom de la intervenció artística que han dut a terme alumnes de l'Escola Municipal d'Art Leandre Cristòfol les darreres setmanes en sis armaris d'instal·lacions repartits per la ciutat. Armaris de per exemple, quadres de llum o de gas o de semàfors, que normalment són de color gris. La intervenció ha consistit en donar-los vida i color. D'aquesta manera també han contribuït a millorar el paisatge urbà, que a vegades té mancances des del punt de vista de la bellesa.

De com i perquè va sorgir la idea en parlem amb en Marc Hidalgo, tècnic de la Fundació del Paisatge de Lleida; de com es va executar a l'escola, amb el professor d'Il·lustració de l'Escola Municipal d'Art Leandre Cristòfol, Jordi Antas i de l'experiència de participar-hi en parlem amb dos alumens d'aquest centre: la Paula Murillo i en Mars.

També parlem de les expectatives d'aquests joves creadors de cara a la professió d'il·lustrador o editor de còmics i amb en Jordi Antas i en Marc també abordem les possibilitats de col·laboració futures per tal de apostar per l'entorn urbà per dur a terme les creacions dels artistes del futur.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00