Aquí CatalunyaAquí Catalunya
Sociedad

Els Mossos detenen el pare que hauria matat el fill i apunyalat la mare a Bellcaire d’Empordà

La mare del petit està ferida i ha estat traslladada a l'hospital

Un nen de 5 anys ha mort assassinat a Bellcaire d’Empordà

Un nen de 5 anys ha mort assassinat a Bellcaire d’Empordà

01:03

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1712126611993/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Un nen ha mort assassinat a Bellcaire d'Empordà (Girona). Segons ha explicat la periodista Anna Punsí a l'Aquí Catalunya el menor tenia 5 anys i ha mort apunyalat. Els Mossos d’Esquadra han detingut a Albons el pare que hauria matat el fill i apunyalat la mare en un domicili de Bellcaire d’Empordà (Baix Empordà).

Un menor de 4 o 5 ha aparegut mort i la seva mare ferida greu aquest dimecres al matí. Des del principi, la principal hipòtesi ha estat que l’autor dels fets seria el pare, que els hauria atacat a ganivetades. Els diferents cossos policials l’han buscat per la zona i també s'ha alertat el Centre de Cooperació Policial i Duanera (CCPD) del Pertús per si intentava creuar la frontera.

Segons han explicat fons policials a SER Catalunya, la mare del petit està ferida i ha estat traslladada a l'hospital. La mare, segons Anna Punsí, ha sortit de l'habitatge amb el nen entre les mans, els cossos d'emergència l'han intentat reanimar, però no han pogut salvar-li la vida al menor.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00