Sociedad

Una oficina turística itinerant pel Segrià Sud

Proposta d'alumnes de l'Escola d'Hoteleria i Turisme per tal de paliar la manca d'iniciatives per promocionar el turisme als micropobles

Neus Brenuy, directora de l'Escola d'Hoteleria i Turisme de Lleida, durant l'entrevista a Ràdio Lleida per parlar del projecte de l'oficina de turisme mòbil pel Segrià Sud.

Lleida

Entrevista amb la directora de l'Escola d'Hoteleria i Turisme de Lleida, Neus Brenuy, per parlar de la proposta empresarial que han llançat alumnes d'aquest centre, a petició del vicepresident de l'associació de Micropobles i alcalde de Torrebesses, Mario Urrea, per tal de crear una oficina de turisme mòbil que pogués recórrer pobles del Segrià Sud. La idea es plasma amb un projecte empresarial que proposa un vehicle logotipat i en el que hi treballarien dues persones que s'encarregarien de recórrer tot el Segrià Sud totes les setmanes, de dimecres a diumenge, per tal de promocionar tant les virtuts turístiques del paisatge de la zona com també els productes típics que s'hi fan, com l'oli, el vi o el pa. La idea és la de promocionar efectivament el Segrià Sud, des del territori.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00