Sociedad

L'alcaldessa de Térmens reclama l'autovia Lleida-Balaguer, de dos carrils per sentit

Concep Cañadell exigeix de cara a les promeses que es poden tornar a fer durant la campanya per les eleccions del 12M: "Ja no volem paraules, volem fets"

Concep Cañadell, alcaldessa de Térmens, durant l'entrevista a Ràdio Lleida.

Concep Cañadell, alcaldessa de Térmens, reclama la finalitzaciío de l'autovia Lleida-Balaguer

24:12

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/040RD010000000054940/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Lleida

Concep Cañadell és alcaldessa de Térmens des de 2015. Durant aquests anys, hi ha hagut periodes en què Cañadell ha estat, a més d'alcaldessa, presidenta del consell comarcal de la Noguera i, més recentment, diputada al Congrés. Però com a alcaldessa no ha deixat de reivindicar la finalització, amb dos carrils per sentit, i ara no ho deixa de fer. En aquesta entrevista, destaca que "des de l'alcalde de Lleida fins l'alcaldessa de Balaguer, passant pels alcaldes d'Alcoletge, Vilanova de la Barca, Térmes i Vallfogona de Balaguer, al marge de colors polítics, tots volem aquest eix viari (que ara és d'un sol carril per sentit i és insuficient) perquè el veiem necessari pel territori, necesari per donar seguretat i necessari, sobretot, perquè estem parlant d'un futur polígon, el de Torreblanca, que requerirà infraestructures viàries ràpides i ben comunicades. I estem parlant també del creixement dels polígons industrials d'altres poblacions, com Térmens, Vallfogona, Vilanova... o Balaguer", que ho podran fer si hi ha una autovia que enllaci més ràpid i amb més eficiència amb altres eixos viàris que comuniquen amb els ports de Barcelona i Tarragona o amb el Pirineu.

"No volem paraules, volem fets"

I afegeix "tots aquests alcaldes ens hem emplaçat a no fer-ne una batalla política però sí a poder parlar clar. Ara vindrà la campanya electoral per les eleccions autonòmiques del 12 de maig i sempre que venen eleccions tots els partits, començant pel meu (Junts) i acabant amb el de més en llà, prometen: la farem (l'autovia Lleida-Balaguer), voteu-nos". Però nosaltres ja no volem paraules, volem fets".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00