Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

"Ara mateix veig l'eliminatòria entre el Barça i el PSG super igualada"

Al 'Què t'hi Jugues!' analitzem la victòria del Barça contra Las Palmas i el rendiment del conjunt blaugrana amb Àlex Delmàs

"Ara mateix veig l'eliminatòria entre el Barça i el PSG super igualada"

"Ara mateix veig l'eliminatòria entre el Barça i el PSG super igualada"

22:23

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1711970104139/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Aquest cap de setmana el FC Barcelona ha aconseguit una victòria important contra Las Palmas a Montjuïc (1-0) amb un solitari gol de Raphinha. Tot i això, aquest cap de setmana també ha sumat els tres punts el Real Madrid, que continua sent el líder de la Lliga amb 75 punts, vuit més que el conjunt blaugrana. El proper partit del Barça ja serà el partit d'anada dels quarts de final de la Champions League contra el PSG. Avui ho hem analitzat tot plegat, com cada dilluns, amb l'Àlex Delmàs al 'Què t'hi Jugues!'.

"Per moments sí que em va agradar el Barça. La conclusió que s'ha de treure és la constatació de la millora de l'equip. El Barça va generar moltes situacions clares i que no va finalitzar. L'equip està millor les últimes setmanes des de molts punts de vista", ha analitzat Àlex Delmàs als micròfons del 'Què t'hi Jugues!' de SER Catalunya sobre la victòria del FC Barcelona contra Las Palmas a Montjuïc.

"És clau que l'equip ja no és tan previsible com abans", ha deixat clar Delmàs, qui ha afegit: "és incontestable que el Barça està pressionant molt millor". I ha parlat sobre un nom propi: "el tema de Cubarsí és un escàndol. És un un generador de joc brutal. És capaç d'eliminar qualsevol pressió que et pugui fer el rival. És una aparició clau per l'equip".

Àlex Delmàs també ha parlat al 'Què t'hi Jugues!' sobre l'eliminatòria entre el FC Barcelona i el PSG als quarts de final de la Champions League, i ha deixat clar: "ara mateix veig l'eliminatòria super igualada: 50-50". I sobre el futur de l'equip, ha dit: "quan tornin De Jong i Pedri, jo crec que Xavi hauria de deixar almenys un dels dos perfils, o Raphinha o Fermín, a la part alta del quadrat. Ells dos tenen coses diferents".

El rendiment del Girona

Finalment amb Àlex Delmàs també hem parlat de la victòria del Girona FC contra el Real Betis (3-2) amb un gol de Cristhian Stuani al temps afegit. Amb aquest triomf el conjunt de Míchel Sánchez fa un pas de gegant per jugar la Champions League la temporada vinent. "És una passada", ha afirmat Àlex Delmàs, qui ha destacat també que "el segon gol és una meravella de joc col·lectiu".

"Ahir el Girona torna a marcar tres gols, i ho fa sense Savio que és un dels jugadors més desequilibrants de la Lliga", ha analitzat Delmàs al 'Què t'hi Jugues!' de SER Catalunya, qui ha dit: "ens hem de treure el barret davant de Stuani". I ha sentenciat: "veient com està el Girona i la dinàmica que porta, crec que anirà a la Champions".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00