Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

“Si els resultats segueixen així, hi haurà marge que Xavi s’ho repensi”

Josep Maria Gonzalvo, entrenador de Xavi i García Pimienta al Barça B, analitza al "Què t'hi Jugues!" el duel d’aquest cap de setmana entre els dos entrenadors i l’actualitat de la banqueta blaugrana

“Si els resultats segueixen així, hi haurà marge que Xavi s’ho repensi”

“Si els resultats segueixen així, hi haurà marge que Xavi s’ho repensi”

08:03

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1711719969604/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Aquest cap de setmana s’enfronten a Montjuïc el Barça i Las Palmas. Aquest enfrontament deixarà un duel a la banqueta entre Xavi i García Pimienta. Els dos entrenadors van compartir vestuari al Barça B i aquest dissabte es veuran les cares des de fora dels terrenys de joc. Al "Què t’hi Jugues!" Hem parlat amb Josep Maria Gonzalvo, qui va entrenar a tots dos durant la seva etapa a la cantera.

Gonzalvo explica que quan eren jugadors, tots dos tècnics ja apuntaven a futurs tècnics. “Ja se’ls veia, sobretot a Xavi, aquesta ànima d’entrenador. El "Pimi" era aquella persona on sempre et podies recolzar perquè sempre et donava solucions. Ara veure'ls consagrats al futbol de primer nivell fa il·lusió". Sobre Xavi, recorda que durant els entrenaments "ell era el que dominava el "cotarro", era el que proposava i el que deia què s'havia de fer i què no es podia fer. Ja se li veia allà una fusta d'entrenador".

Pel que fa al futur de la banqueta blaugrana, l'exentrenador del Barça B no té dubtes. "Si els resultats segueixen així, hi haurà marge que s’ho repensi i hi haurà gent de dins que li dirà que no ho deixi". Tot i aquesta possibilitat, Gonzalvo apunta al "Què t'hi Jugues!" que la situació que s'ha creat pot ser un problema, ja que "quan hi hagi dos resultats dolent, tornarà a haver-hi mal ambient. Malauradament jo no li veig més recorregut".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00