Sociedad

La partida de Montserrat demana solucions per acabar amb la inseguretat

L'associació veïnal reconeix que hi ha més presència de mossos i agents de la Urbana però hi continua havent robatoris i assalts, especialment els divendres i dissabtes

Montse Casadellà és la presidenta de l'associació veïnal de la partida de Montserrat, a l'Horta de Lleida.

"A la partida de Montserrat necessitem més seguretat"

11:35

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/040RD010000000054817/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Lleida

L'assemblea veïnal de la partida de Montserrat ha acordat reclamar als Mossos solucions a la manca de seguretat que pateixen les torres d'aquesta zona de l'Horta de Lleida. Segons explica la presidenta de l'associació de veïns, Montse Casadellà, en aquesta entrevista, ja han enviat una carta a la Policia Autonòmica després que així ho acordés l'assemblea reclamant aquesta major seguretat perquè, tot i que se n'ha posat més, "no n'hi ha prou". Segons assegura Casadella, d'assalts i robatoris se'n segueixen produïnt, especialment, diu "els divendres i dissabtes" i els veïns i veïnes "estan espantats". Reconeix que hi ha més presència d'agents de la Guàrdia Urbana i també més patrullatge dels Mossos... però encara és insuficient perquè hi hagi la seguretat que els veïns de la zona pensen que mereixen.

Aquest dilluns, de fet, s'ha conegut l'assalt a un xalet de la partida de Boixadós, també a l'Horta de Lleida, amb gent a dins i que van resultar ferits lleus. Els van assaltar la nit de diumenge amb la voluntat de robar-los. Duien tornavisos i armes, que ara la policia investiga si podien ser simulades.

Coberta o carpa

Casadellà també explica que confien que l'ajuntament acabi instal·lant la coberta de la zona on fan celebracions i actes -com el muntatge de taules per celebrar la Festa Major de la partida, que serà justament pel 27 d'abril, dia de la Mare de Déu de Montserrat- perquè, de moment, no tenen coberta i corren el risc d'haver d'aixecar o suspendre actes si acaba plovent. Segons Casadella, de moment, per aquest 27 d'abril, l'ajuntament ha promès una carpa i per més endavant sí que ha previst una partida als pressupostos municipals per la coberta. "Però s'ha de licitar" i això, diu, demana temps... pel que encara preveu que passarà un temps abans no s'acabi executant aquesta coberta.

Millores en l'accés

També demanen els veïns i veïnes de la partida de Montserrat millores en l'accés al Camí de l'Albi i també en la fluïdesa del trànsit en aquest punt de l'avinguda Rovira Roure, que comunica amb l'accés a la N-240 on hi ha sempre molts vehicles, especialment els caps de setmana, i que saturen aquell punt, on també hi ha centres comercials, restaurants i locals lúdics.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00