Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol | Deportes

Es dispara el preu de Lamine Yamal i Pau Cubarsí

L'extrem es converteix en el tercer jugador més car del Barça i Cubarsí apuja el preu 23 milions i mig

Es dispara el preu de Lamine Yamal i Pau Cubarsí

Es dispara el preu de Lamine Yamal i Pau Cubarsí

02:07

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1711027181412/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

El portal especialitzat Transfermarkt ha actualitzat els valors de mercat de La Lliga i les grans pujades del campionat han estat, una vegada més, els jugadors del planter del Barça. Lamine Yamal ha tornat a pujar la cotització i amb setze anys ja està valorat en 75 milions d'euros, convertint-se en el tercer blaugrana més car. Pau Cubarsí, amb disset anys, ha apujat el preu fins als 25 milions d'euros, malgrat que la clàusula actual del jugador no supera els 10 milions.

Hi ha altres jugadors que experimenten una pujada notable. Marc Guiu i Hèctor Fort ja valen 7,5 milions d'euros. Fermín López, amb més bagatge que els dos anteriors, se situa en 15 milions d'euros. D'altra banda, els jugadors veterans del Barcelona experimenten un descens en els seus valors de mercat considerables.

João Félix i João Cancelo tornen a abaixar la cotització i el valor de mercat es fixa en 30 milions. De Jong baixa a 70 quilos, Raphinha a 50, Pedri baixa a 80 milions per les lesions i el valor de Lewandowski queda fixat en 20 milions d'euros. Per tant, Gavi, que es mantenen el 90, és el futbolista més cotitzat del Barça seguit per Pedri i el tercer lloc ja l'ocupa Lamine. El quart és De Jong, empatat amb Ronald Araujo, que manté el valor de mercat en 70 milions.

Els sub-17 més cars són blaugranes

Lamine Yamal i Cubarsí són els futbolistes menors més cars del món, seguits per Estevao Willian, jugador de Palmeiras a l'òrbita Barça. Lamine Yamal també és el jugador més valorat dels que tenen divuit anys, superant Zaïre-Emery del PSG i Endrick, la nova perla del Madrid.

Santi Ovalle

Santi Ovalle

Redactor de la sección de deportes que sigue la información del Futbol Club Barcelona en la Cadena SER....

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00