Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Deportes

Narrar partits d'hoquei amb només 12 anys

Al 'Què t'hi Jugues!' coneixem a l'Arnau Sánchez, narrador dels partits del Club Hoquei Mataró

Narrar partits d'hoquei amb només 12 anys

Narrar partits d'hoquei amb només 12 anys

08:26

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1709298558635/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

L'Arnau Sánchez té només 12 anys i està vivint un somni: és el narrador dels partits del Club Hoquei Mataró. Narra els partits d'hoquei lliga per OK televisió i també alguns de les categories inferiors. Al 'Què t'hi Jugues!' hem pogut parlar amb ell i amb l'Héctor, el seu pare, que ens han explicat com estan vivint aquesta experiència, com va ser l'inici d'aquesta història i com veuen el futur.

"Narro els partits del Mataró des dels 10 anys", ha explicat Arnau Sánchez als micròfons del 'Què t'hi Jugues!' de SER Catalunya, qui ha recordat com va començar tot: "el meu pare estava treballant de càmera d'un partit i un dia la noia que narrava els partits no hi va poder anar. Ell, com que jo sempre narrava els partits que veia per la televisió o pels videojocs, m'ho va oferir i jo vaig acceptar. Aquella va ser la meva primera vegada i des d'aquell moment em va començar a agradar més i ja em van deixar fer-ho".

A més, Arnau Sánchez ha explicat que, a més de narrar els partits, ell també juga a hoquei al Mataró. "Sóc millor narrador que jugador", ha deixat clar, i ha explicat: "m'agradaria ser narrador professional, és el meu somni". Sánchez també ha explicat als micròfons del 'Què t'hi Jugues!' de SER Catalunya com es prepara els partits: "els dies abans em poso amb el meu ordinador, agafo un full i m'apunto els jugadors dels dos equips, els gols i les estadístiques i dades dels dos equips".

Al 'Què t'hi Jugues!' també hem parlat amb l'Héctor, el pare de l'Arnau, que ens ha explicat com va començar tot: "no saps com sortirà la cosa, però a ell sempre li ha agradat fer aquestes coses a casa. Sempre està fent comentaris i jo li dic que xerra massa. Un dia li vaig dir que vingués i fes la prova i va ser la seva ocasió". I finalment, l'Héctor ha dit: "la reacció de la gent sempre ha estat molt bona, els ha sorprès que ho fes tan bé, ha tingut molt bones crítiques".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00