Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

Pere Milla: "M'era igual poder jugar a Primera, jo volia jugar a l'Espanyol"

Al 'Què t'hi Jugues!' entrevistem al jugador del RCD Espanyol

Pere Milla: "M'era igual poder jugar a Primera, jo volia jugar a l'Espanyol"

Pere Milla: "M'era igual poder jugar a Primera, jo volia jugar a l'Espanyol"

19:20

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1709213884664/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

El RCD Espanyol viu una setmana tranquil·la, segon a Segona Divisió i en posicions d'ascens directe, després d'una victòria in extremis al camp de l'Eibar. Va ser la remuntada més tardana en la història del futbol professional a Espanya i és que l'Espanyol perdia 2-1 al minut 90 i amb dos gols, al minut 97 i 99, va aconseguir tres punts vitals. Avui al 'Què t'hi Jugues!' hem entrevistat al jugador del primer equip, Pere Milla, des de la Ciutat Esportiva Dani Jarque on entrena el RCD Espanyol.

"Fora de casa portàvem molt temps sense guanyar, sempre havíem tingut aquesta oportunitat de posar-nos en ascens directe i per fi ho hem aconseguit. Vam haver de remuntar el partit i la clau d'haver-ho aconseguit és la paraula equip, vam creure-hi", ha començat Pere Milla als micròfons del 'Què t'hi Jugues!' de SER Catalunya, qui ha afegit: "hi vam creure. Jo a la banqueta els hi vaig dir que a la contra faríem gol, i el vam fer. Creure al final és creure-hi". I sobre la dinàmica de l'equip, el jugador del RCD Espanyol s'ha mostrat optimista: "aquest és el camí, hem d'estar tranquils. Ara portem dues victòries consecutives i en volem una altra contra el Huesca. Sabem que serà molt difícil, però som l'Espanyol i a casa estem demostrant que som molt forts i hem de guanyar".

Pere Milla també ha parlat als micròfons del 'Què t'hi Jugues!' de SER Catalunya sobre l'objectiu de la temporada. "L'ascens és pràcticament una obligació, però hem de recordar que això és futbol i no tot és lògica. Hi ha grans equips amb molta història i el futbol el més bonic que té és que és imprevisible i pot passar qualsevol cosa", ha deixat clar el futbolista del RCD Espanyol, qui ha parlat també sobre Luis Miguel Ramis, l'actual tècnic blanc-i-blau: "l'equip està amb ell, és el nostre entrenador, ens transmet les seves idees i crec que a casa ho estem fent molt bé".

Finalment, Pere Milla ha explicat al 'Què t'hi Jugues!' com va prendre la decisió de fitxar pel RCD Espanyol aquest passat estiu. "Estic molt content i orgullós de la decisió que vaig prendre a l'estiu, no era fàcil sortir de l'Elx perquè he estat molt bé allà quatre anys i considero que és casa meva. Però ara estic molt content d'estar aquí", ha recordat, i ha sentenciat amb una reflexió: "jo tenia propostes de Primera Divisió, però a mi m'era igual, jo volia jugar a l'Espanyol".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00