Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Deportes

Natàlia Arroyo: "Em va trucar el Barça, però la continuïtat era la prioritat, jo podia ser un gir de guió"

Al 'Què t'hi Jugues!' parlem amb l'entrenadora de la Reial Societat, que va ser una opció per substituir a Giráldez i està pendent de decidir el seu futur en els pròxims mesos

Natàlia Arroyo: "Em va trucar el Barça, però la continuïtat era la prioritat, jo podia ser un gir de guió"

Natàlia Arroyo: "Em va trucar el Barça, però la continuïtat era la prioritat, jo podia ser un gir de guió"

14:56

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1709127980085/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Aquest matí al 'Què t'hi Jugues!' hem parlat amb Natàlia Arroyo, entrenadora de la Reial Societat, que afronta ja la seva quarta temporada al capdavant del conjunt basc. La Reial Societat és setena a la Lliga F, a 12 punts de les posicions Champions i, a la propera jornada, s'enfrontarà al FC Barcelona de Jonatan Giráldez. Precisament, Arroyo havia estat a les travesses per ser la nova entrenadora de l'equip, però finalment la direcció esportiva s'ha decidit per Pere Romeu, que ja forma part de l'staff.

"He parlat amb el Marc Vivés (director esportiu del Barça femení) i em va dir que jo era una de les opcions, però la que tenia més força era la que s'ha acabat resolent. Sempre se m'ha dit que la continuïtat era la prioritat, jo podia ser un gir de guió", ha explicat Arroyo al 'QTJ!'. "Conec a la gent de dins el club i per un interès personal he anat seguint de prop el procés. En aquestes converses han existit totes les opcions: des de si jo volia continuar a si podria estar valorant la sortida. No hem arribat a asseure'ns de manera ferma", ha afegit.

El seu contracte amb la Reial Societat acaba aquest pròxim mes de juny i encara no té decidit el seu futur. "No sé encara què faré, estan totes les opcions obertes. Després de 4 anys pot estar una mica més oberta l'opció de sortir del que ho estava en etapes anteriors. Són molts anys, però aquí també tenim un projecte que continua sent engrescador", ha dit.

"Crec que Espanya guanyarà la Nations League"

"Les finals sempre tenen registres diferents de qualsevol partit, però Espanya és una selecció amb autoestima", ha assenyalat la tècnica 'txurri-urdin' a la prèvia de la final entre Espanya i França d'aquesta tarda."Si juguen al mateix nivell que contra Països Baixos i els partits grans, crec que guanyarà la Nations League", ha sentenciat.

La gran incògnita continua sent si Alèxia Putellas jugarà o no la final. Tot i no tenir l'alta mèdica del club i portar més de tres mesos lesionada, la seleccionadora Montse Tomé l'ha inclòs entre les 23 convocades. "Entenc que s'ha fet de manera consensuada i que tothom vetlla per la salut de les jugadores. Però pel club i pels que hi estan en el dia a dia és una emprenyada forta que una jugadora que fa temps que no juga ni entrena vagi amb la selecció", ha reflexionat Arroyo.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00