Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

Xavi Hernández: "El Getafe no és un equip defensiu, és un equip valent"

L'entrenador del FC Barcelona parla abans del partit contra el Getafe CF a l'Estadi Olímpic Lluís Companys

Xavi Hernández: "El Getafe no és un equip defensiu, és un equip valent"

Xavi Hernández: "El Getafe no és un equip defensiu, és un equip valent"

21:13

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1708692971497/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Demà el FC Barcelona jugarà un partit important a la Lliga contra el Getafe a Montjuïc. Serà a un quart de cinc de la tarda i arriba després de l'empat contra el Nàpols (1-1) al partit d'anada dels vuitens de final de la Champions. El de demà és un partit important perquè el conjunt blaugrana és tercer, a vuit punts del Madrid i a dos del Girona, que jugaran diumenge i dilluns, respectivament. Al 'Què t'hi Jugues!' hem escoltat en directe la roda de premsa de Xavi Hernández, entrenador del FC Barcelona, prèvia a aquest partit contra el Getafe.

"La Lliga fins que metemàticament puguem, la lluitarem. Cada setmana és una història totalment diferent, no podem fallar nosaltres, i menys a casa. És un partit important per intentar retallar punts, no tirem la tovallola per intentar guanyar la lliga, però sabem que és complicat", ha destacat Xavi Hernández en roda de premsa.

Per altra banda, encara sobre el partit de demà contra el Getafe, Xavi Hernández ha analitzat: "juguem a casa, necessitem com sempre a l'afició que ens ha donat suport tota la temporada. És un partit important contra un Getafe que està molt ben entrenat i preparat per Bordalás. El Getafe no és un equip defensiu, és un equip valent, que sempre competeix i Bordalás sempre treu molt rendiment als seus futbolistes. Són 3 punts importants per la lluita cap al títol de Lliga".

I un dels noms propis de la setmana ha estat el de Robert Lewandowski, que va marcar el gol blaugrana al partit contra el Nàpols i qui sembla que està recuperant la seva millor versió. "Crec que és conseqüència de la millora de l'equip, que ha millorat en molts sentits del joc i per això Lewandowski també té més ocasions. Ataquem i defensem més ordenats i potser ell ha tingut més efectivitat en els últims partits. Estem més ben posicionats, més intensos i crec que hem fet una millora en els últims partits, per això Robert també ha millorat els seus números", ha opinat Xavi Hernández, tècnic del FC Barcelona, en roda de premsa.

El partit contra el Getafe serà demà a un quart de cinc de la tarda, i el FC Barcelona va jugar partit de Champions, a Nàpols, dimecres a les nou de la nit. "Crec que hagués anat molt millor posar el partit diumenge o dilluns", ha opinat Xavi Hernández, qui tot i això ha deixat clar: "ens ha tocat jugar amb aquest horari i no és cap excusa, competirem i intentarem guanyar els tres punts".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00