Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

"El Barça ha demostrat que és superior al Nàpols. No crec que perilli la classificació"

Al 'Què t'hi Jugues!' analitzem l'empat del FC Barcelona contra el Nàpols al partit d'anada dels vuitens de final de la Champions amb Lluís Carreras, Aday Benítez i Jaume Marcet

"El Barça ha demostrat que és superior al Nàpols. No crec que perilli la classificació"

"El Barça ha demostrat que és superior al Nàpols. No crec que perilli la classificació"

45:13

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1708607652815/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Aquesta nit el FC Barcelona ha empatat al camp del Nàpols (1-1) al partit d'anada dels vuitens de final de la Champions. Lewandowski ha avançat al conjunt blaugrana i Osimhen ha empatat el partit i l'eliminatòria. Així doncs, l'Estadi Olímpic Lluís Companys decidirà quin dels dos equips es classifica pels quarts de final de la Champions. Al 'Què t'hi Jugues!' ho hem analitzat amb Lluís Carreras, Aday Benítez i Jaume Marcet.

"El Barça em va agradar a estones, sobretot els 20 primers minuts", ha analitzat Carreras als micròfons de SER Catalunya, qui ha detallat: "va ser un inici molt bo, però s'hauria d'haver obtingut més rendiment del que es va obtenir. Crec que no és un punt d'inflexió, però és la manera de visualitzar-lo per intentar repetir-lo els màxims cops possibles". Per altra banda, Aday Benítez ha destacat: "no em va agradar gens el Barça a la segona part. Normalment surt bé, però a la segona part baixa el nivell, ja que no és capaç d'anar a pel partit".

I per què passa això? "Primer perquè baixa el nivell amb els canvis. Lewandowski és millor amb Lamine al camp i quan surten Joao Felix i Raphinha hi ha més desordre. Crec que sobretot és un tema mental, tot i que el físic també pot influir, perquè hi ha jugadors de 33-34 anys que pateixen a partir del minut 70 o 80", ha analitzat als micròfons del 'Què t'hi Jugues!' de SER Catalunya.

"Era un partit de 0-2. Vaig veure un bon Barça, venint d'on venim", ha destacat Jaume Marcet, qui ha afegit: "si aquest partit el veiem fa cinc anys diem que és un partit fluix, però venint d'on venim és un bon Barça. No m'esperava aquest pas endavant. Aquest partit i el de Vitoria donen certa esperança".

FInalment, Lluís Carreras ha analitzat: "és un bon resultat i el Barça és superior al Nàpols. No crec que perilli la tornada, tot i que el fet de jugar a Montjuïc no acompanya". A més, Carreras ha afirmat que "sembla que costa tant fer un gol, que quan el fan, inconscientment es relaxen i cedeixen terreny".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00