Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

"Sóc optimista a la Champions, al Barça li veig petites millores"

Al 'Què t'hi Jugues!' analitzem l'actualitat esportiva amb Jofre Mateu i Àlex Delmàs

"Sóc optimista a la Champions, al Barça li veig petites millores"

"Sóc optimista a la Champions, al Barça li veig petites millores"

38:01

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1708347019653/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Comença una setmana clau pel FC Barcelona, que jugarà el partit d'anada dels vuitens de final de la Champions League al camp del Nàpols. Els de Xavi arriben després d'aconseguir una victòria contra el Celta a la Lliga i els italians arriben en un moment molt complicat; de fet el tècnic Mazarri té les hores comptades com a entrenador del Nàpols i si es tanca l'acord amb Francesco Calzona, aquest podria dirigir el partit contra el conjunt blaugrana a la Champions. Avui al 'Què t'hi Jugues!' hem analitzat la situació del FC Barcelona i la prèvia del partit de Champions amb Jofre Mateu i Àlex Delmàs.

"L'eliminatòria la veig molt igualada", ha destacat Jofre Mateu, qui ha analitzat: "el Nàpols no està en el seu millor moment, però és un gran equip. No veig tan clar que el més normal és que el Barça passi". En canvi, Àlex Delmàs s'ha mostrat més optimista als micròfons de SER Catalunya: "sóc optimista amb l'eliminatòria. Cap dels dos equips arriba bé, però al Barça li veig petites millores i si agafem qualitativament la plantilla, el Barça té més individualitats".

Al 'Què t'hi Jugues!' Àlex Delmàs ha detallat les millores que veu al FC Barcelona en aquests últims partits. "En atac el Barça continua tenint molts problemes, perquè està atacant massa estàtic i massa posicional, però em va agradar la millora amb la pressió", ha opinat Delmàs, qui ha parlat també d'un nom propi: "Lewandowski està més àgil i més fi. És important que ell recuperi aquestes sensacions".

I a Itàlia contra el Nàpols, Christensen jugarà de migcentre? "Segur. És un invent que va néixer precisament per a la Champions. Crec que et dona unes coses i altres no, però que li dona una mica més d'equilibri a l'equip", ha afirmat Delmàs, mentre que Jofre Mateu ha dit: "continua sense veure-ho ni comprar-ho, perquè crec que Christensen no et pot millorar el que et dona Oriol Romeu, que és la seva posició natural".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00