Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

"Dovbyk és un dels 3 o 4 millors davanters del futbol mundial"

Al 'Què t'hi Jugues!' parlem amb Jordi Gratacós, que va fitxar el jugador ucraïnès pel Dnipro quan tenia 18 anys

"Dovbyk és un dels 3 o 4 millors davanters del futbol mundial"

"Dovbyk és un dels 3 o 4 millors davanters del futbol mundial"

11:15

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1705929425999/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

El Girona FC ha aconseguit una nova victòria a la Lliga, golejant 5-1 al Sevilla a Montilivi i amb un gran protagonista: el davanter Artem Dobyk, que és pichichi de la Lliga amb 14 gols, empatat amb Jude Bellingham, davanter del Real Madrid. El futbolista ucraïnès va arribar aquest estiu a Girona i es va convertir en el fitxatge més car de la història del club després que el Girona pagués al voltant de 7'5M€.

Avui al 'Què t'hi Jugues!' hem parlat amb una persona que coneix bé al davanter ucraïnès. Jordi Gratacós va ser director esportiu del Dnipro i va signar a Artem Dovbyk pel club ucraïnès quan l'actual jugador del Girona tenia 18 anys. "Sempre estàvem molt atents als millors talents que hi havia al país i en aquell moment Dvbyk ja era un jugador molt potent físicament i que ja cridava molt l'atenció pel seu físic", ha destacat Gratacós la micròfons del 'Què t'hi Jugues!' de SER Catalunya.

"A dia d'avui Dovbyk segurament és un dels 3-4 millors davanters del futbol mundial", ha afirmat contundent Gratacós al 'Què t'hi Jugues!' qui ha recordat: "ell ja tenia la capacitat per crear espais per altres jugadors, jugava molt bé d'esquena, a l'espai...". A dia d'avui Artem Dovbyk és el pichichi de la Lliga amb 14 gols, empatat amb Jude Bellingham i Gratacós ha analitzat: "és un jugador que està cridant molt l'atenció perquè veig dos estils de davanter en un: que pot jugar a un equip proactiu com el Girona, però també en un equip on fos reactiu i hagués de jugar més a l'espai".

A més, Gratacós ha destacat que Dovbyk "és molt potent" i ha reflexionat: "a vegades tendim a pensar que un davanter tan corpulent no és suficientment pulcre o tècnic i ell no, ahir en els tres gols demostra que sí que ho és". I finalment, ha sentenciat: "ara Dovbyk està a un nivell que no continuarà marcant tants gols, però tot i això segur que continuarà sent un jugador important pel Girona sense tenir aquesta ratxa golejadora".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00