Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol | Deportes

"L'Aitana vol ser la millor versió de si mateixa"

Dani Ortigosa, preparador físic d'Aitana Bonmatí, al "Què t'hi jugues!" per parlar del The Best de la migcampista blaugrana

"L'Aitana vol ser la millor versió de si mateixa"

"L'Aitana vol ser la millor versió de si mateixa"

17:37

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1705411500676/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

"El treball del dia a dia és el que et porta a guanyar aquests premis". Aquesta va ser la declaració d'Aitana Bonmatí als micròfons de la Cadena SER després de conquistar ahir el premi The Best de la FIFA com a millor jugadora de l'any. La migcampista blaugrana es va coronar amb un nou guardó individual i va fer un triplet d'ensomni després d'haver guanyat la Pilota d'Or i el premi a millor jugadora de la UEFA. Dani Ortigosa, el seu preparador físic, ha parlat avui al "Què t'hi jugues!" del reconeixement individual a Aitana i el seu esforç diari. "L'Aitana vol ser la millor versió de sí mateixa. Compta el que fa a dins del camp, però també la resta d'hores. S'hi dedica plenament i ara ha recollit tots els fruits", ha assegurat Ortigosa.

El 2023 va ser un any perfecte per l'Aitana Bonmatí. Després d'aconseguir la Supercopa, la Lliga i la Champions amb el Barça i el Mundial amb la Selecció espanyola, la de Sant Pere de Ribes ha aconseguit tots els títols individuals possibles. "Ha estat un any únic, sento orgull, he treballat molt per arribar fins aquí. M'agradaria fer èmfasi en els premis col·lectius que hem aconseguit, són els que et fan ser aquí", va declarar Bonmatí. En aquesta línia es va manifestar Marta Vieira, la millor futbolista de la història. La llegendària jugadora brasilera va assegurar a SER Catalunya que "quan es fa una cosa amb amor i dedicació els resultats no poden ser diferents. El Barça té una estructura molt bona i ha invertit molt en futbol femení i ara està recollint el seus fruits".

Pel Dani Ortigosa no ha estat cap sorpresa: "Des que vam començar a treballar amb ella sabíem que això passaria". A més, ha explicat com és treballar amb la millor futbolista del món: valors, ambició i autosuperació. "Es apassionant. Està completament compromesa amb el procés, amb el treball, amb la resta de l'equip", ha destacat Ortigosa. Un punt clau en l'actual nivell de l'Aitana ha estat l'augment de massa muscular. El preparador físic ha desvelat que "al principi els objectius van ser corregir certs dèficits mecànics per permetre construir un físic més robust". I el "clic" va ser introduir un nutricionista personal: "Va augmentar dos quilograms i mig de massa muscular".

Les poques lesions són un altre punt clau en l'èxit de la migcampista blaugrana. Pel Dani Ortigosa es deu a "a totes les coses que ella fa: com cuida el seu descans, l'alimentació o la fisioteràpia per minimitzar els riscos". Finalment, ha parlat dels propers reptes i ha deixat clar el compromís de l'Aitana: "Pel gener o febrer et truca per preguntar on estem i on podem millorar". Queda clar que l'Aitana Bonmatí, la millor futbolista del món, busca la seva millor versió dia a dia.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00