Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

"Contra Osasuna Lewandowski fa un partit d'estrella mundial"

Joan Poquí i Ivan San Antonio parlen de les claus del Clàssic que hi haurà a la final de la Supercopa d'Espanya

"Contra Osasuna Lewandowski fa un partit d'estrella mundial"

"Contra Osasuna Lewandowski fa un partit d'estrella mundial"

19:56

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1705063057719/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Aquest diumenge hi haurà un Clàssic entre el FC Barcelona i el Real Madrid a la final de la Supercopa d'Espanya que es disputarà a Riad. Tot això després que els de Xavi Hernández hagin eliminat a Osasuna a la semifinal i els blancs s'hagin imposat a l'Atlético de Madrid. Al 'Què t'hi Jugues!' hem analitzat la prèvia del Clàssic i la ressaca de les semifinals amb Joan Poquí i Ivan San Antonio.

"Jo pensava que jugaria Joao Felix", ha afirmat Joan Poquí, qui ha detallat: "em va sorprendre gratament que no ho fes, perquè des de la banqueta està fent bons papers". I per altra banda, Ivan San Antonio també ha parlat d'un nom propi: "vull destacar a Gündogan, que per a mi ahir és l'MVP del partit. Fa un partidàs. És d'aquests partits que potser no són tan vistosos, però segur que molta gent el destacarà. I no només per l'assistència, si no per com fa moure l'equip".

Un dels noms propis que va deixar la semifinal de la Supercopa d'Espanya contra Osasuna va ser Pedri, que va reaparèixer després de la lesió. I ara el gran dubte és si jugarà o no la final contra el Real Madrid. "No tinc massa clar si faria jugar a Pedri", ha dit Poquí, qui ha afegit: "jo no el faria jugar, per prudència. Si no està al 100% no el posaria en risc per una Supercopa, sent tot l'important que pot ser. Si hi hagués el mínim risc de que Pedri no estigués bé pel tram final de temporada, no el faria jugar".

Tot i això Lluís Flaquer, des de Riad, on s'està celebrant la Supercopa d'Espanya, ha explicat al 'Què t'hi Jugues!' de SER Catalunya: "des del vestidor diuen que les sensacions amb les que va acabar Pedri ahir són extraordinàries i que físicament va tenir molt bones sensacions".

Finalment, Ivan San Antonio ha volgut destacar un altre dels noms propis de la semifinal de la Supercopa, el de Robert Lewandowski, autor del primer gol contra Osasuna. "Per a mi Lewandowski fa un partit d'estrella mundial. Qualsevol futbolista amb menys experiència o capacitat mental de superació s'enfonsa, perquè Lewandowski fa un partit lamentable en tots els minuts abans del gol. Però Lewandowski està per marcar gols com el d'ahir", ha sentenciat Ivan San Antonio al 'Què t'hi Jugues!' de SER Catalunya.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00