Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

Un mes i mig de baixa per Alexia Putellas després de superar amb èxit l'artroscòpia

Al 'Què t'hi Jugues!' parlem amb la doctora Isabel Guillén per parlar de l'artroscòpia al genoll esquerre d'Alexia Putellas

Un mes i mig de baixa per Alexia Putellas després de superar amb èxit l'artroscòpia

Un mes i mig de baixa per Alexia Putellas després de superar amb èxit l'artroscòpia

07:01

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1703763664374/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Alexia Putellas no juga amb el FC Barcelona des del passat 14 de novembre, per unes molèsties al genoll. Ahir la futbolista blaugrana es va sotmetre a una artroscòpia de revisió del seu genoll esquerre, que va sortir bé i no es va detectar res estrany. El conjunt blaugrana no treballa amb un termini concret per la seva tornada als terrenys de joc, però Putellas estarà com a mínim un mes i mig de baixa per tal de recuperar-se d'aquesta intervenció. Des del club s'espera i es té l'esperança que aquest sigui el moviment definitiu per acabar d'una vegada per totes amb les molèsties al genoll i pugui tornar a jugar aviat.

Aquest matí al 'Què t'hi Jugues!' hem parlat amb la doctora Isabel Guillén, cap de la Unitat de Cartíleg i membre de la Unitat de Genoll de la Clínica Cemtro per analitzat l'artroscòpia a la qual es va sotmetre ahir Alexia Putellas. "Cuando se ha operado una rodilla, la resonancia que es la prueba que más información nos puede dar, ya no es tan fiable, porque hay artefactos dentro de la rodilla que impiden ver si el menisco estaba bien o no, si había una pequeña lesión.. después de haber operado una rodilla una resonancia no te da tanta información", ha explicat la doctora als micròfons de SER Catalunya.

La doctora Isabel Guilén ha explicat al 'Què t'hi Jugues!' en què consisteix una artroscòpia com la que li van fer ahir a Alexia Putellas. "En este caso hacer una artroscopia, que es una técnica poco invasiva, es acertado. Con unas incisiones de 1cm se mete una cámara dentro de la rodilla y se ve. Te da muchísima información y si se ve algo que está mal se puede tratar", ha detallat la doctora Isabel Guillén als micròfons de SER Catalunya, l'endemà que la futbolista blaugrana s'hagi sotmès a una artroscòpia.

Després d'aquesta intervenció s'espera que Alexia Putellas estigui, com a mínim, un mes i mig de baixa. "Todo depende un poco de lo que hayan encontrado y lo que hayan hecho en esta artroscopia. Después de una artroscopia mínimo es un mes de recuperación para una persona normal, pero para competir a este nivel debes tener después un tratamiento de fuerza. Mes y medio me parece el tiempo mínimo de baja", ha analitzat la doctora Isabel Guillén al 'Què t'hi Jugues! de SER Catalunya, qui ha sentenciat: "la recuperación de una lesión de ligamento cruzado es de muy larga duración. Esto a Alexia le va a parecer un paseo, comparado con lo que ha pasado".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00