Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

"El gran repte de Xavi és trobar solucions futbolístiques per a l'equip"

Al 'Què t'hi Jugues!' analitzem l'actualitat blaugrana després de l'empat a Mestalla amb Jofre Mateu, Àlex Delmàs i Fermín Suárez

"El gran repte de Xavi és trobar solucions futbolístiques per a l'equip"

"El gran repte de Xavi és trobar solucions futbolístiques per a l'equip"

37:43

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1702905393329/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Aquest cap de setmana el FC Barcelona ha tornat a ensopegar. Ho ha fet en partit de Lliga, contra el València a Mestalla, en un partit que ha acabat amb empat a un. Els de Xavi Hernández ja sumen tres partits sense guanyar, després de les derrotes contra el Girona a la Lliga, contra l'Anvers a la Champions, i aquest empat contra el València. La propera cita serà aquest mateix dimecres contra l'Almeria, que encara no ha guanyat cap partit a la Lliga. Al 'Què t'hi Jugues!' ho hem analitzat tot amb el trident Jofre Mateu, Àlex Delmàs i Fermín Suárez.

"El gran repte que té Xavi Hernández és trobar solucions futbolístiques per a l'equip", ha destacat Lluís Flaquer als micròfons de SER Catalunya, i Àlex Delmàs ha analitzat: "el Barça ha de millorar la seva manera d'atacar", la mateixa línia que ha destacat Jofre Mateu: "el Barça no genera prou clar com per fer més gols, s'ha d'atacar molt millor".

Un dels noms de futur del FC Barcelona és el de Vitor Roque, que si res es torça s'incorporarà al conjunt blaugrana en aquest mercat d'hivern. "Tinc esperances, però no hem d'esperar les expectatives màximes perquè no li faríem un favor, ni a ell ni a l'equip. Té moltes característiques pròpies del jugador que necessita el Barça: molta energia, pressionador, que tira molt bé l'espai... el Barça té necessitat d'això", ha explicat Àlex Delmàs al 'Què t'hi Jugues!' de SER Catalunya, i Fermín Suárez ha afegit: "a Vitor Roque el situaria a l'esquerra al lloc de Joao Felix. Ajudarà molt a les pressions, que és una cosa en la que Joao Felix no està ajudant".

Encara sobre la posició de davanter centre, Àlex Delmàs ha afirmat que "Lewandowski no està bé", però ha dit que "s'ha d'invertir temps amb ell, perquè continua tenint gol". "L'arribada de Vitor Roque serà interessant perquè té gol i intuïció", ha afegit Delmàs, qui ha parlat també d'un nom propi: "no entenc per què l'altre dia a Mestalla el Barça no acaba amb Marc Guiu. Té especial intuïció pel gol. No ha de ser titular, perquè encara no té les prestacions, però a Mestalla l'hagués fet jugar una estona".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00