Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

La petició de Laporta als seus companys de la Junta: "A Xavi no se'l critica davant de ningú"

Sique Rodríguez explica a 'El Bar' i al 'Què t'hi Jugues!' que el president del Barça ha cridat a files a membres de la Junta després de les crítiques d'alguns d'ells

La petició de Laporta als seus companys de la Junta: "A Xavi no se'l critica davant de ningú"

La petició de Laporta als seus companys de la Junta: "A Xavi no se'l critica davant de ningú"

02:28

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1701178448868/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

La imatge de Joan Laporta visitant el vestuari del filial del FC Barcelona s'ha fet viral i ha aconseguit una gran repercussió. Enmig dels dubtes que envolten a Xavi Hernández com a tècnic blaugrana, el recolzament del president a Rafa Márquez ha augmentat el soroll al voltant de la seva figura. Laporta va dir als jugadors i a l'entrenador que sent un gran orgull pel paper que estan fent tots els membres del Barça Atlètic.

Sique Rodríguez ha explicat a 'El Bar' i al 'Què t'hi Jugues!' que des del club justifiquen l'acció, assegurant que és una actitud normal i que ja estava prevista des d'abans de l'empat del primer equip contra el Rayo Vallecano. "Laporta sabia d'aquestes interpretacions i el dia següent va recolzar públicament a Xavi", ha assegurat Sique Rodríguez. A més, Sique també ha explicat que a la llotja hi ha hagut alguns directius que han criticat la feina de Xavi Hernández després d'un partit o durant el mateix partit.

La resposta de Joan Laporta va ser contundent i els va criticar a files, assegurant que a Xavi no sel critica davant de ningú. "Hi ha hagut alguns comentaris i el president ha parlat amb els seus companys de Junta i els hi ha dit que no critiquin al tècnic davant de la gent i que vigilin els comentaris que fan ells i que fa la gent propera a ells", ha afirmat Sique Rodríguez a 'El Bar' i al 'Què t'hi Jugues!'.

Sique Rodríguez

Sique Rodríguez

Director del 'Què t'hi jugues!' de SER Catalunya y de 'El Bar'

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00