Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

Ramon Besa: "Una bona part dels èxits del Barça han anat de la mà d'Alexia i això té un valor"

Al 'Què t'hi Jugues!' analitzem l'actualitat blaugrana amb el periodista Ramon Besa des del Teatre del Liceu on avui es celebra la gala dels Premis Ondas

Ramon Besa: "Una bona part dels èxits del Barça han anat de la mà d'Alexia i això té un valor"

Ramon Besa: "Una bona part dels èxits del Barça han anat de la mà d'Alexia i això té un valor"

30:27

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1700656688401/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Aquest cap de setmana no hi ha hagut jornada de Lliga per l'aturada de seleccions, però els últims dies han vingut marcats per la greu lesió de Gavi al genoll, que farà que el futbolista blaugrana es perdi el que resta de temporada, i per les diferències que hi ha per a la renovació d'Alexia Putellas. Al 'Què t'hi Jugues!' ho hem analitzat tot plegat amb Ramon Besa des del Teatre del Liceu, on aquesta nit es celebra la gala dels Premis Ondas.

Avui Luis Medina Cantalejo, president del CTA ha realitzat una roda de premsa per fer un balanç del primer terç de temporada i també ho hem analitzat amb Ramon Besa. "Una de les coses que no acaba d'arreglar-se és que hi hagi diàleg entre els àrbitres, els jugadors i els entrenadors a la Lliga", ha reflexionat Besa, qui ha parlat també de la importància del VAR. "Els jugadors han passat de pensar com celebrarien el gol a no poder-lo celebrar quan l'han fet perquè no saben si és gol o no. S'ha perdut la reacció espontània de just després del gol. Tota aquesta interrupció del joc cada vegada se'm fa més carregosa, a mi m'agrada el joc", ha analitzat Besa als micròfons de SER Catalunya.

Per altra banda, al 'Què t'hi Jugues!' hem explicat detalls de com està la situació de la renovació d'Alexia Putellas amb el FC Barcelona i ho hem analitzat amb Ramon Besa. "És una situació molt complex, s'ha de tenir clar el criteri econòmic i futbolístic, però el criteri esportiu crec que és el més important", ha reflexionat Besa als micròfons de SER Catalunya. A més, Besa ha afegit que "ha de quedar clar quin és el criteri del club: per què es paga una determinada quantitat, quin és el valor de mercat... hauríem de saber la consigna de l'entrenador i el director esportiu i després veure fins a quin punt el club pot fer un esforç".

"Una bona part dels èxits del Barça han anat de la mà d'Alexia Putellas i això té un valor. El Barça ha de fer esforços per intentar arribar a un acord", ha opinat Besa al 'Què t'hi Jugues!' i ha posat sobre la taula: "s'ha de veure el lideratge que han de compartir ara Aitana i Alexia. Totes tenen una jerarquia al camp i al vestidor, i s'ha de veure com es gestiona".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00