Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol | Deportes

Raúl Baena: "El que volia és que la gent es revelés davant la injustícia de l'expulsió i el resultat"

El jugador del CE Sabadell s'ha explicat després de la polèmica al FC Bacelona Atlètic - CE Sabadell al 'Què t'hi Jugues!'

Raúl Baena: "El que volia és que la gent es revelés davant la injustícia de l'expulsió i el resultat"

Raúl Baena: "El que volia és que la gent es revelés davant la injustícia de l'expulsió i el resultat"

11:36

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1699882204794/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Raúl Baena va ser expulsat el passat dissabte en el partit que va enfrontar el FC Barcelona Atlètic i el CE Sabadell. Un cop va veure la targeta vermella, es va viralitzar un vídeo a les xarxes socials on es veia al jugador de 34 anys reaccionant d'una forma visceral. Dos dies després, Baena explica la seva versió dels fets al 'Què t'hi Jugues!'.

El CE Sabadell va fer públic un comunicat en què es donava suport al jugador i es posiciona a favor seu. El club va atribuir la seva reacció al fet que ell no havia llençat una ampolla des de la banqueta (motiu pel qual és expulsat).

La versió dels fets de Raúl Baena

"Just quan m'estic posant les espinilleres per sortir a escalfar, sense cap motiu, l'àrbitre ve i m'expulsa", així va viure Raúl Baena la seva expulsió el passat dissabte. L'àrbitre va ensenyar la targeta vermella a Baena per haver llençat una ampolla d'aigua al terreny de joc. No obstant això, el jugador assegura que "cent per cent que no" va ser ell qui ho va fer.

Acte seguit, el jugador es dirigeix als seus companys d'una forma molt vehement. Baena reconeix que el terme que utilitza en el vídeo (rebenteu-los) que s'ha fet viral a les xarxes socials no és adequat: "Se'm posen les revolucions a dos mil i quan marxo, em dirigeixo als meus companys i dic una paraula que no és l'adequada. En el seu moment vaig dir que no era una paraula correcta, però que estava en termes futbolístics i de competició".

Tot i que les paraules no van ser afortunades, el jugador del CE Sabadell no tenia en cap cas la intenció que els seus companys entenguessin les seves paraules de forma literal: "jo simplement volia transmetre caràcter; que la gent continues lluitant, en sentit futbolístic; perquè estem en una situació 'fotuda' de resultats. El que volia és que la gent es revelés davant la injustícia de l'expulsió i el resultat", assegura Baena.

Amb tot, aquesta polèmica ha estat un nou exemple de com un vídeo publicat a les xarxes socials pot ser malinterpretat. Conscient dels missatges d'odi que ha rebut en els darrers dies, Baena ha reflexionat sobre com un vídeo sense context pot ser convertit en un focus d'odi: "estem intentant que no hi hagi violència, que no hi hagi odi. Al final, si no es contextualitza, és possible que molta gent canalitzi aquest odi cap a la meva persona".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00