Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

Iturralde González: "Las insinuaciones del juez del 'Caso Negreira' ya han colmado el vaso"

Al 'Què t'hi Jugues!' analitzem la notícia que el CTA es planteja prendre mesures legals contra el jutge del 'Cas Negreira' per parlar d'un "grup d'àrbitres corruptes"

Iturralde González: "Las insinuaciones del juez del 'Caso Negreira' ya han colmado el vaso"

Iturralde González: "Las insinuaciones del juez del 'Caso Negreira' ya han colmado el vaso"

17:15

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1697720156686/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Aquest matí a la Cadena SER hem explicat que el Comitè Tècnic d'Àrbitres (CTA) es planteja prendre mesures legals contra el magistrat del 'Cas Negreira', el jutge Joaquín Aguirre després d'afirmar aquest al seu auto que existia almenys un "grup d'àrbitres corruptes". Des del CTA consideren que aquesta és una de les acusacions més greus que s'ha fet en els últims anys contra el col·lectiu i, per aquest mateix motiu, estudien prendre mesures legals contra el magistrat. Si el Gabinet Jurídic de la RFEF no es decideixen a fer el pas que ha sol·licitat el CTA, no es descarta que els àrbitres prenguin accions legals de manera individual.

Al 'Què t'hi Jugues!' hem analitzat aquesta notícia amb l'exàrbitre Iturralde González. "Las insinuaciones del juez del 'Caso Negreira' creo que ya han colmado el vaso", ha afirmat Itu al 'Què t'hi Jugues!', qui ha deixat clar: "es que tendría que salir el fútbol español, no solo el arbitraje, porque estamos hablando de que el fútbol español es corrupto".

A més, Iturralde González ha afirmat: "creo que ya se han traspasado todas las líneas posibles que se pueden traspasar. Un juez no puede afirmar o insinuar que hay un grupo de árbitros corruptos: que de los nombres. Esto es un antes y un después, no solo dentro del arbitraje, también dentro del fútbol español. Está insinuando que el fútbol español está podrido". I ha explicat que, si la Real Federación Española de Fútbol a través del seu Gabinet Jurídic no fa res, ho faran el col·lectiu arbitral.

"Es imposible demostrarlo porque no ha habido ni existido un pago a los árbitros", ha deixat clar Iturralde González al 'Què t'hi Jugues!', qui ha detallat que "todo el argumentario del juez se viene abajo cuando dice lo de las designaciones tendenciosas, porque Enríquez Negreira no designaba"

Finalment, Iturralde González ha fet aquesta reflexió als micròfons de SER Catalunya: "igual es el Comité Técnico de Árbitros (CTA) el que tiene que denunciar a Enríquez Negreira por fraude, no por cohecho. No ha cumplido ninguno de los estatutos que están dentro de la RFEF del buen hacer de un dirigente. Él ha defraudado al Barça y a la RFEF".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00