Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Deportes

Un aficionat català explica com es van viure les dues hores d'incertesa a l'estadi Rey Balduino a Brussel·les

Al 'Què t'hi Jugues!' parlem amb Daniel Moreno, estudiant d'Erasmus que ahir estava a l'estadi veient el Bèlgica-Suècia

Un aficionat català explica com es van viure les dues hores d'incertesa a l'estadi Rey Balduino a Brussel·les

Un aficionat català explica com es van viure les dues hores d'incertesa a l'estadi Rey Balduino a Brussel·les

08:03

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1697545439246/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Aquesta nit més de 35.000 aficionats han estat durant dues hores i mitja sense poder sortir de l'estadi Rey Balduino, a Brussel·les, després de l'atac terrorista en el què un home ha matat a dues persones i n'ha ferit almenys una altra. S'estava disputant el partit entre Bèlgica i Suècia, de la fase de classificació per a l'Eurocopa del 2024, però al final s'ha suspès després de la mitja part, ja que dos aficionats suecs han mort després d'un tiroteig al centre de Brussel·les.

Avui al 'Què t'hi Jugues!' hem parlat amb Daniel Moreno, un català que està d'Erasmus a Gant i que ahir va anar al partit entre Bèlgica i Suècia, amb dos amics més d'Erasmus. "Al principi no ens vam assabentar de res, vam veure el partit normal, i durant la primera part em va arribar una notificació amb la notícia. Ja se sentia una mica de tensió a les grades i ja a la mitja part, quan vam veure que no començava la segona meitat ho vam trobar estrany. De seguida ens van avisar que es cancel·lava i que ens havíem de quedar a la grada fins a nou avís", ha recordat Moreno a SER Catalunya.

Per altra banda, l'aficionat català que estava a l'estadi ha volgut destacar el comportament de l'afició: "en tot moment tothom va ser molt responsable, no va haver-hi cap crit en contra i la gent es va comportar molt bé. Vam estar dues hores allà i l'ambient va ser de respecte i tranquil·litat, i això va ajudar a portar-ho de la millor manera possible". El Daniel, ha explicat al 'Què t'hi Jugues!' que es van estar més de dues hores dins l'estadi: "no teníem molta informació de quan sortiríem, però per megafonia anaven agraint l'espera a la gent i deien que quan tinguessin notícies ens dirien. Va haver-hi molta intertesa a les grades".

Finalment, Daniel Moreno ha reconegut: "ara durant un temps no sé si aniré a veure futbol en directe". El tiroteig es va produir en una plaça al centre de Brussel·les, no a prop de l'estadi, i Daniel Moreno ha explicat que "l'ambient a la prèvia del partit va ser molt tranquil, als afores de l'estadi".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00