Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Deportes

Miguel Ángel Román: "Ser el narrador del 'FC 24' és com si m'hagués tocat la loteria"

Al 'Què t'hi Jugues!' parlem amb el narrador d'un dels jocs més populars del moment, el 'FC 24'

Miguel Ángel Román: "Ser el narrador del 'FC 24' és com si m'hagués tocat la loteria"

Miguel Ángel Román: "Ser el narrador del 'FC 24' és com si m'hagués tocat la loteria"

09:48

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1697545843033/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Aquest matí ens ha visitat als estudis de SER Catalunya Miguel Ángel Román, narrador del 'FC 24', més conegut com el 'FIFA', un dels vdeojocs més populars del moment. A més, Román també és narrador de futbol a DAZN i té el seu propi canal de Twitch. Avui hem pogut conversar amb ell al 'Què t'hi Jugues!'.

"Crec que ser el narrador del 'FC 24' és una sensació molt similar a què et toqui la loteria", ha reflexionat Miguel Ángel Román als micròfons de SER Catalunya, qui ha afegit: "és una cosa que qualsevol narrador a Espanya vol que l'agafin o l'escullin com a narrador del videojoc, i que t'escullin a tu és increïble".

Aquesta és la primera temporada que Miguel Ángel Román és el narrador del 'FC 24' i al 'Què t'hi Jugues!' ha explicat que s'ha estat un any i un dia per gravar totes les veus del videojoc. "Fèiem dues sessions per setmana, de quatre hores cada sessió", ha detallat, i ha afegit: "és una bestialitat perquè ho has de compaginar amb el futbol a la televisió, el canal de Twitch i la vida en general". I ha sentenciat: "ha estat dur perquè no ho podia explicar, només ho sabia la meva dona".

A 'El Bar' amb Sique Rodríguez, Miguel Ángel Román ha fet una demostració. Lluís Flaquer, Bruno Alemany i Sique Rodríguez han fet una partida al 'FC 24', un FC Barcelona-Real Madrid, que s'ha viscut així:

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00