Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Baloncesto | Deportes

"El Barça de bàsquet necessita temps"

Analitzem la situació del FC Barcelona de bàsquet després de la derrota contra el Real Madrid amb Nino Buscató

"El Barça de bàsquet necessita temps"

"El Barça de bàsquet necessita temps"

11:23

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1696249420787/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Aquest matí al 'Què t'hi Jugues!' hem analitzat la situació del FC Barcelona de bàsquet, que aquest cap de setmana ha perdut el Clàssic de l'ACB contra el Real Madrid, per 86-79. Ja és la segona derrota dels de Roger Grimau contra el Madrid a la Supercopa, després de la que van patir a la Supercopa d'Espanya. N'hem parlat amb Xavi Saisó i Nino Buscató.

"El Madrid ha demostrat que ara és superior al Barça. Roger Grimau està preocupat, però hem de donar temps, hi ha hagut moltes incorporacions, canvi de mentalitat de l'entrenador... s'ha de donar temps", ha analitzat Nino Buscató als micròfons de SER Catalunya, qui ha destacat que el Barça "ha de millorar algunes coses", i ha detallat: "ha de millorar amb els jugadors interiors, el Barça ho juga gairebé tot per fora, fallen molt amb els tirs lliures, ahir en van fallar 11, i les pèrdues de pilota, que és la part més important".

Per altra banda, Xavi Saisó ha recordat que el Barça de bàsquet és un equip que "ha baixat bastant el pressupost" i "no hi són ni Mirotic ni Higgins, dos jugadors fitxats per guanyar l'Eurolliga". I ha afegit: "crec que Grimau també ha tingut mala sort amb el calendari en aquest inici de temporada".

"Els jugadors importants han de donar la cara en aquest tipus de partits", ha destacat Nino Buscató, qui ha afirmat que aquest partit contra el Madrid li preocupa menys del que li va preocupar el del Palència. "Possiblement hagi baixat una mica la qualitat de la plantilla del Barça, i el Madrid ha incorporat la peça que li faltava, a Campazzo", ha destacat Marta Casas als micròfons de SER Catalunya, qui ha sentenciat: "el Barça necessita temps".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00