El BalcóEl Balcó
Actualidad

Plans de finde: barranquisme al Ripollès, 'La Fabulación Infinita' i una 'Glove Party'

La Laura Estrada, en Joan Bofill i l'Anna Puigboltas ens recomanen tres plans imprescindibles per aquest cap de setmana

Plans de finde: barranquisme al Ripollès, 'La Fabulación Infinita' i una 'Glove Party'

Plans de finde: barranquisme al Ripollès, 'La Fabulación Infinita' i una 'Glove Party'

26:46

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1694800479415/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barranquisme al Ripollès

Barcelona

La Laura Estrada proposa anar a fer barranquisme al Ripollès. Ens recomana matinar per anar amb cotxe fins a Queralbs, on trobarem l'aparcament del Salt de Grill. L'activitat que ella va realitzar amb els seus amics l'havia contractat a través de naturaviva.cat/barranquisme, que ofereix l'experiència per un total de 50€, amb reportatge fotogràfic inclòs.

Què necessitaràs per fer barranquisme? Aigua, roba de recanvi, vambes, i l'"habilitat de saber nedar i no tenir vertigen", concreta Estrada. D'altra banda, tot i que no hi ha una edat adequada per fer barranquisme perquè depèn de l'estat físic de cadascú, no es recomana l'activitat als nens menors de 7 o 8 anys.

'La Fabulación Infinita'

S'estrena a les grans pantalles i a Filmin 'La Fabulación Infinita', una minisèrie documental de quatre episodis on ens endinsem a la vida de Terensi Moix, un gran escriptor i periodista del nostre país. L'Anna Puigboltas la recomana molt perquè creu que és un personatge molt interessant que tothom hauria de conèixer, a l'haver estat un dels primers a fer pública la seva homosexualitat.

"Podrem veure material que no s'havia vist mai i que va gravar ell mateix", ha anunciat Puigboltas emocionada. Si us ha cridat l'atenció i en voleu saber més, demà podeu escoltar a Marta Lallana, directora del documental, i l'Álavaro Augusto, el guionista, al Tot És Comèdia, amb en Màxim Castillo.

'Glove Party'

La Sala Paral·el 62 aquest dissabte al vespre es vesteix de gala. En Joan Bofill ens recomana anar a la 'Glove Party', una nova edició de la festa que es va crear fa 9 anys a la Sala Barts. És una festa amb temàtica dels anys setanta i vuitanta, que normalment es celebra cada dos mesos a La Paloma, però que en aquesta ocasió s'ha traslladat al Paral·lel i oferirà concerts en directe des de les 7 fins a les 2 de la matinada.

"El modelet és molt important", ha advertit en Joan. Per això els organitzadors de la festa recomanen treure de l'armari la "roba més de festa possible", i "molta alegria". Us animeu?

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00