Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

"Mai podrem seure junts a Montjuïc": El problema dels penyistes estrangers del Barça

25 penyes internacionals del Barça demanen un sector de la grada a Montjuïc i la compra d'entrades per a més de 6 persones

Penyes internacionals del Barça demanen canvis a Montjuïc

Penyes internacionals del Barça demanen canvis a Montjuïc

04:56

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1694173392849/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

"És un problema la limitació a 6 persones durant la compra d'entrades". "Especialment, quan viatgem en grups grans, ja que divideix al grup i el reparteix per tot l'estadi". Són paraules de l'escrit que ha enviat la Penya Barcelonista Lleó de Dues Cues, de la República Txeca, juntament amb 24 grups estrangers més a la junta del Barça. Fan molts quilòmetres per veure el seu equip cada setmana, però no poden seure junts ni, almenys, al mateix sector de l'estadi.

Per aquest motiu, en el comunicat demanen: La "creació d'un sector específic a l'Estadi Olímpic per a les penyes" i "permetre la compra d'entrades per a grups grans". El penyista txec Ondřej Janeček, vicepresident del grup, ha aclarit que ho fan per la imatge del club i el seu bon funcionament.

"Mai podrem seure junts"

El penyista ha explicat quin és el funcionament per aquests grups al 'Què T'hi Jugues!': "Ja sabem que no seurem junts. Nosaltres només podem escollir un tipus de zona de l'estadi. Per exemple, córner a baix. Però a l'estadi n'hi ha 4, de córners. Fins que no tenim l'entrada no sabem a quin estarem i, com es divideixen les compres, significa que mai podrem estar junts".

El vicepresident de la Penya Blaugrana Lleó de Dues Cues ha afirmat: "Nosaltres hem parlat amb el club anteriorment aquestes propostes i el resultat ha estat negatiu".

Depenen del departament de seguretat

Des del Barça han confirmat que han rebut aquestes peticions aquest matí, 8 de setembre, i hauran de decidir si són aplicables o no i valorar-les, encara que moltes depenen del departament de seguretat del club. Han remarcat també que sempre s'han reunit amb les penyes i s'han trobat solucions.

"Si hi ha gent interessada a poder anar-hi, el més positiu seria facilitar el tema"

L'Ivan San Antonio ha opinat que "Montjuïc no està ple, li falta moltíssima gent. Si hi ha gent interessada a poder anar-hi, el més positiu seria facilitar el tema. Aquesta és una de les raons, no tenir el teu seient, que ja et tira enrere".

El Joan Poquí també ho ha comentat: "El procés per a demanar entrades és complicat. Si jo vull demanar una entrada no sé on em tocarà, el club m'enviarà una localitat que fins uns dies abans no sabré. Si vas amb quatre o cinc persones no és fàcil que estiguin juntes. Em desagrada no tenir un seient fix, els abonats l'haurien de tenir".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00