Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

El Barça, satisfet amb la mobilitat del primer partit a Montjuïc

La Guàrdia Urbana també fa bon balanç del funcionament dels accessos en el primer partit oficial de la temporada a l'Olímpic Lluís Companys

El Barça, satisfet amb la mobilitat del primer partit a Montjuïc

El Barça, satisfet amb la mobilitat del primer partit a Montjuïc

10:13

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1692616703479/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

El primer partit oficial a Montjuïc ha deixat molt bon regust de boca al Barça. El club blaugrana es mostra satisfet després de la primera ascensió a la muntanya Olímpica, en la qual hi van assistir 39.603 espectadors sense cap crisi important. La mateixa Guàrdia Urbana també fa un balanç positiu del funcionament dels accessos, que no van tenir cap col·lapse remarcable. Els bars de l'interior de l'estadi sí que van tenir retards d'uns 20 minuts per fer comandes de menjar i beure.

Pel què fa la mobilitat, tant la pujada per les escales mecàniques (se'n van espatllar quatre sense transcendència en el recorregut), com mitjançant els autobusos llançadora es van dur a terme sense problemes, amb un temps de recorregut d'uns 14 minuts. Sí que hi va haver certa confusió amb les motos, que inicialment s'havia informat que havien de pujar per l'Avinguda Miramar i, finalment, van haver de pujar pel Carrer del Foc. El Barça reconeix aquesta confusió i assegura que la situació s'aclarirà.

Tot i no facilitar les dades d'accés d'abonats, l'entitat barcelonista fa bon balanç de l'assistència, encara que fa èmfasi en l'obligatorietat de confirmar la presència a l'estadi sis dies abans del partit. Alguns dels abonats al Lluís Companys van decidir pujar al partit sense avisar prèviament de la seva assistència, un fet que va comportar que se'ls hagués de reubicar en localitats lliures. Davant el Cadis no hi va haver problema per deixar entrar els abonats que no havien confirmat l'assistència, però el club alerta que en partits d'alta ocupació poden trobar-se sense possibilitat de tenir seient.

Adrià Soldevila

Adrià Soldevila

Redactor de Deportes de SER Catalunya. Cubriendo la información del FC Barcelona desde 2014. Es autor...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00