Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

Com es pot arribar a l'Estadi Olímpic de Montjuïc durant els partits del Barça i quins vehicles poden accedir-hi

El club blaugrana i l'Ajuntament han explicat quins vehicles podran circular fins a l'estadi i han donat diverses recomanacions per accedir-hi

Estadi de Montjuïc, Barcelona / Robin Jones - AFC Bournemouth

El Futbol Club Barcelona ha hagut de traslladar-se a l'Estadi Olímpic Lluís Companys, ubicat a Montjuïc, per disputar els partits com a local de la temporada 2023/2024. Ara bé, un dels problemes per als aficionats del club blaugrana és la mala accessibilitat que té el camp en comparativa al Camp Nou i, per aquest motiu, el Barça i l'Ajuntament de Barcelona han arribat a diversos acords per millorar la mobilitat a la zona de Montjuïc. Aquest pla té un cost de 6 milions d'euros, els quals englobaran els costos d'inversió del projecte i de tot el manteniment de la temporada. El Barça posarà un total de 3,3 milions d'euros, mentre que l'Ajuntament en posa 2,5.

Estadi Oímpic Lluís Companys, Barcelona / Mike Egerton - EMPICS

Quins vehicles poden arribar a l'Estadi de Montjuïc pels partits del FC Barcelona

El Barça ha treballat de bracet amb l'Ajuntament de Barcelona per establir un pla de mobilitat envers l'Estadi Lluís Companys que passa per tancar l'accés a la muntanya als cotxes privats 3 hores abans dels partits. En aquest sentit, només podrien accedir els següents vehicles: els taxis, els busos de penyes i els vehicles amb acreditació. A més a més, també es permetrà l'accés a un total de 3.500 motos. La resta de transports no podrien accedir-hi, fet que complicarà l'assistència a l'estadi d'aficionats del Barça que vinguin amb el seu vehicle des de fora de Barcelona.

Com arribar a l'Estadi Olímpic de Montjuïc pels partits del Barcelona

Respecte a aquelles persones que vulguin accedir a l'estadi, el Futbol Club Barcelona i l'Ajuntament han fet diverses recomanacions. Recomanen que els aficionats accedeixin a peu a l'estadi utilitzant les escales mecàniques, on el club ha garantit el funcionament d'aquestes abans i després dels partits del Barça com a local. També es pot accedir en bicicleta o patinet, amb funicular, amb bus o amb les llançadores gratuïtes que sortiran des de la Plaça d’Espanya i des de la Fira de l’Hospitalet, que serà precisament el lloc on s’habilitarà un aparcament de pagament pels vehicles privats.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00