Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

Un golàs d'Ansu Fati dona la victòria a un Barça que ja no compta amb Dembélé (0-1)

L'extrem francès, pretès pel PSG, no ha jugat cap minut durant l'amistós contra l'AC Milan

Ansu Fati, celebrant el gol contra el Milan | FC Barcelona / FC Barcelona

Amb diversos canvis al terreny de joc respecte a les titularitats del partit contra el Reial Madrid, el Futbol Club Barcelona ha jugat la primera part del duel deixant bones sensacions sobre la gespa. I és que amb un Dembélé desconvocat que està pràcticament fora del club blaugrana, les mirades estaven a veure com jugaria Raphinha, que ha estat el substitut del francès al costat dret de l'atac blaugrana. El brasiler ha fet uns bons primers 45 minuts de joc, atrevint-se a encarar la seva marca i deixant diversos detalls de qualitat amb la seva capacitat ofensiva.

Raphinha, jugador del FC Barcelona | FC Barcelona

Raphinha, jugador del FC Barcelona | FC Barcelona / FC Barcelona

El Barça ha tingut les millors oportunitats de gol

Tot i que la possessió del duel ha estat força repartida, el Futbol Club Barcelona ha sigut l'equip que ha gaudit de millors oportunitats de gol durant la primera part. La més clara pels de Xavi Hernández ha arribat al minut 12 del duel, amb un xut de Koundé que ha impactat el pal de la porteria del Milan i que, posteriorment, Ferran Torres ha estat a punt de posar la pilota al fons de la porteria en estar ben posicionat per al refús de la pilota. A més a més, Abde ha tornat a generar perill sobre la porteria rival guanyant duels per banda esquerra gràcies a la seva velocitat.

Ansu Fati ha marcat un golàs per obrir el marcador del FC Barcelona-Milan (0-1)

Ja a la segona part, Xavi ha optat per moure peces del terreny de joc, donant entrada a futbolistes com Ansu Fati i Balde que, gràcies a ells dos, ha arribat el primer gol del Barça. El lateral ha tornat a fer una de les seves galopants excursions per banda esquerra fins a entregar la pilota a Ansu Fati, que no ha dubtat a l'hora de carregar la cama dreta i fer un xut potent que ha entrat per l'escaire de la porteria que defensava Maignan (0-1).

Fermín López i Lamine Yamal han gaudit de noves oportunitats

Per altra banda, el tècnic del Futbol Club Barcelona també ha donat noves oportunitats a joves promeses del club com Fermín López, la gran sorpresa de la pretemporada i titular durant el partit d'aquesta matinada, i Lamine Yamal, que ha entrat durant la segona part. En aquest sentit, Lamin Yamal ha gaudit d'una bona oportunitat amb un xut força llunyà que ha marxat fora per pocs centímetres. A més a més, cal esmentar que jugadors com Oriol Romeu, que han arribat al club blaugrana aquesta temporada, s'estan adaptant bé al joc que proposa Xavi Hernández, deixant bones sensacions sobre el terreny de joc.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00