Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

Jofre Mateu: "Tots volem tornar a veure el jugador que és Ansu Fati"

L'atacant blaugrana va marcar un golàs en el darrer partit de la gira pels Estats Units

Jofre Mateu repassa totes les claus del Milan-Barça als Estats Units

Jofre Mateu repassa totes les claus del Milan-Barça als Estats Units

19:33

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1690975569871/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

El Futbol Club Barcelona ha guanyat l'AC Milan en el darrer partit de la gira als Estats Units. Els blaugranes han jugat, segons Xavi, el millor partit de la pretemporada en un moment convuls on Ousmane Dembélé està punt de deixar el Barça. Per aquest motiu, Jofre Mateu ha analitzat el duel durant el 'Què T'hi Jugues!' de dimecres 2 d'agost. "M'ha agradat bastant el partit del Barça. Trec conclusions molt positives i, sobretot m'ha agradat que Xavi ja acomiadés Dembélé", ha dit Jofre Mateu fent un breu primer anàlisi del partit.

Ansu Fati, qüestió de fe pels aficionats del FC Barcelona

Per altra banda, el nom principal del partit ha estat el d'Ansu Fati. El jugador format a La Masia ha marcat l'únic gol del partit amb un xut molt potent que ha entrat per l'escaire de la porteria del Milan. "Tots sabem de què és capaç Ansu Fati, però encara no veiem el que vam veure en el seu millor moment. Ansu val la pena i penso que l'hem d'esperar. Volem tornar a veure el jugador que és", ha explicat Jofre Mateu sobre la irregularitat del jugador que per l'aficionat blaugrana ha acabat fent que confiar en ell sigui qüestió de fe.

El gran progrés d'Oriol Romeu

Un dels futbolistes que ha aconseguit adaptar-se molt bé al joc que proposa Xavi Hernández ha estat Oriol Romeu. El pivot ha anat de menys a més durant aquesta gira i, molt probablement sigui titular en la majoria de partits del club blaugrana. "Oriol Romeu ha caigut dret a l'equip, sembla que faci anys que juga al Barça. És una benedicció per a l'equip. Ara bé, encara s'ha d'encaixar el joc dels interiors, ja que sense ells costa molt veure els davanters en acció. Vam poder veure algunes oportunitats de Ferran Torres, però a Lewandowski quasi no el veiem".

Oriol Romeu, jugador del FC Barcelona contra l&#039;AC Milan

Oriol Romeu, jugador del FC Barcelona contra l'AC Milan / DeFodi Images

Fermín López i Lamine Yamal, els dos joves que han cridat més l'atenció

Finalment, Lamine Yamal i Fermín López estan fent una gran pretemporada. Lamine ja està en dinàmica del primer equip, mentre que es desconeix si Fermín López pot tenir lloc al primer equip del Barça."Penso que han de ser jugadors pel B, però poden ser aprofitables amb el primer equip. A Lamine ja el coneixíem una mica més, però Fermín pot ser molt útil en la pressió alta per la intensitat amb què juga. Fins i tot pot jugar en el mateix perfil que Gavi, sent el quart migcampista quan el necessitis", ha explicat Jofre Mateu als micròfons del 'Què T'hi Jugues!'.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00