Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

Bartomeu: "Els fets que narra l'informe dels Mossos son falsejats"

L'expresident del Barça es defensa de l'informe dels Mossos d'Esquadra en el qual se l'acusa de desviar diners del club per a que l'empresa Amalgama Marketing pagués diversos periodistes i empresaris

Josep Maria Bartomeu during the presentation of Pedri as the new player of FC Barcelona, on 20th August 2020. (Photo by Noelia Deniz/Urbanandsport /NurPhoto via Getty Images) / Noelia Deniz/Urbanandsport

Barcelona

Josep Maria Bartomeu s'ha defensat davant la jutgessa del Jutjat d'Instrucció 13 de Barcelona, que investiga el cas 'Barçagate', de les acusacions que els Mossos d'Esquadra fan contra l'expresident del Barça en el seu darrer informe. La policia catalana acusa Bartomeu d'haver desviat diners del club per benefici propi, a través de l'empresa Amalgama Marketing, i en direcció tres periodistes i un empresari proper, tal i com vam explicar al 'Què t'hi Jugues'.

Aquest és el comunicat de Bartomeu:

"Davant de les notícies aparegudes als mitjans de comunicació en relació a l'últim informe lliurat pels Mossos al Jutjat d'Instrucció número 13, ahir dijous 20 de juliol vam presentar el corresponent escrit d'al·legacions.

1 - Un cop més sense cap ordre judicial els Mossos fan afirmacions que no tenen res a veure amb la investigació ordenada per la Jutgessa, és a dir la contractació de l'empresa Nicestream.

2 - No és la primera vegada que això passa, i ja en una altra ocasió un informe emès pels Mossos, la Jutgessa va decidir no incorporar-lo a les actuacions, fent una expressa advertència que se cenyissin a l'objecte de la investigació.

3 - D'altra banda, els fets que narra l'informe són falsejats amb la tècnica d'agafar frases aïllades i extreure'n conclusions absolutes.

4 - En aquest sentit aclarim que Amalgama, una de les diferents agències de comunicació que tenia contractades el FC Barcelona, en un relat ple de falsedats, afirmen que es van contractar els seus serveis puntualment per pagar periodistes o empresaris. És fals.

5 - Pel que fa als periodistes que apareixen a l'informe, aquests, en múltiples ocasions han estat crítics, exercint la seva llibertat d'expressió.

6 - Tal com hem posat de manifest al Jutjat, es tracta del que s'anomena una investigació prospectiva (fishing expedition) obertament prohibida per l'ordenament jurídic i que consisteix, no a perseguir els suposats delictes ordenats judicialment, sinó a ficar-se en la vida personal i/o professional d'una persona no respectant l'objecte del procediment.

A l'escrit al·legacions presentat sol·licitem al Jutjat que expulsi aquest nou informe del procediment i que, una vegada més, recordi els Mossos que se cenyeixin a l'objecte de la investigació".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00