Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

Rafa Alkorta: "Iñigo Martínez es el mejor central nacional desde hace temporadas"

Al 'Què t'hi Jugues!' parlem amb l'exfutbolista i exdirector esportiu de l'Athletic Club per parlar de la possible arribada d'Iñigo Martínez al FC Barcelona

Rafa Alkorta: "Iñigo Martínez es el mejor central nacional desde hace temporadas"

Rafa Alkorta: "Iñigo Martínez es el mejor central nacional desde hace temporadas"

05:54

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1686055343482/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Aquest matí Iñigo Martínez ha anunciat que deixa l'Athletic Club i avui mateix se l'ha vist per Barcelona, i és que el FC Barcelona és el destí més probable del central. Al 'Què t'hi Jugues!' hem trucat a Rafa Alkorta, col·laborador de la Cadena SER i exdirector de l'Athletic Club per parlar de la possible arribada d'Iñigo Martínez al club blaugrana.

"Iñigo es el mejor central nacional que hay desde hace ya unas temporadas", ha destacat Rafa Alkorta, qui ha dit que el veu de titular per a qualsevol equip de la Lliga ara mateix. "Es un jugador con muchas habilidades para ser central del Barça: tiene muy buena salida de balón, tiene un golpeo precioso y es un jugador que por alto es muy ganador de duelos y de los mejores rematadores que hay en la Liga", ha analitzat al 'Què t'hi Jugues!', i ha afegit: "le veo capaz de hacerse un hueco de titular, es el único central zurdo que tendrá el Barça".

Rafa Alkorta, com a director esportiu de l'Athletic Club del 2019 al 2022, va haver de negociar la seva renovació. "El club lo dio todo para renovarle, pero hubo cosas que le hicieron reflexionar hasta ahora". A més, Rafa Alkorta ha destacat als micròfons de SER Catalunya que "sigo pensando que es uno de los baluartes del Athletic".

Finalment, sobre l'última temporada irregular del defensa degut a les lesions, Rafa Alkorta ha deixat clar que "Íñigo no es un jugador propenso a lesionarse, ha jugado muchos partidos con el Athletic". Ho ha volgut equiparar amb la seva carrera com a futbolista, on destaca que "yo no tuve lesiones hasta la doceava temporada".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00