Política

Anna Grau celebra que el PSC "tingui el que s'ha de tenir" per abordar les ocupacions il·legals

La candidata de Ciutadans per Barcelona, en una entrevista a SER Catalunya, nega fer campanya amb les ocupacions de la Bonanova tot i col·locar carpes del partit davant de El Kubo i La Ruïna

Barcelona

La candidata de Ciutadans per Barcelona, Anna Grau, en una entrevista a SER Catalunya, celebra que el candidat del PSC, Jaume Collboni, hagi anunciat una oficina per ajudar a prevenir les ocupacions il·legals a la ciutat, una proposa similar a l'"Oficina del Veí" que proposa Ciutadans, un òrgan que serviria per donar resposta a la ciutadania davant d'ocupacions il·legals: "Estic d'acord que les ocupacions s'han de prevenir, no s'haurien d'haver permès mai", diu Grau. De fet, l'alcaldable de la formació taronja creu que Collboni "segurament porta molt de temps tapant-se el nas amb l'ocupació" perquè "no ha tingut el que s'ha de tenir per enfrontar-s'hi i plantar cara al seu soci de govern". Grau aplaudeix que ara se senti amb més coratge per fer-ho.

Sobre les manifestacions convocades per Ciutadans a les finques ocupades de El Kubo i la Ruïna a la Bonanova, Anna Grau nega estar fent campanya amb aquesta qüestió, malgrat situar-hi carpes electorals: "Jo podria haver-hi aparegut un dia per sorpresa, però vaig preferir fer-ho ben fet i avisar el dia que hi aniria". Preguntada sobre si creu que anar-hi habitualment cada setmana no és fer campanya electoral, Grau respon: "No, no ho crec. Considero que estic fent un servei al barri i a la ciutadania."

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00