Política

Models playboy i problemes sexuals des d'una web de la JEC

Una adreça de la pàgina de la Junta Electoral Central conté un enllaç que enlloc de dur-te al portal de les eleccions municipals del 2019 et redirigeix a un web amb temàtica sexual. L'error no es replica en el directori principal.

"Salí de fiesta en la mansión playboy - las modelos estaban en la lista negra por negarse a tener sexo", fotografies de dues models amb roba interior, i una entrada sobre diversos problemes sexuals ("fobia sexual, ansiedad sexual"). Si algú es proposa aquests dies buscar informació oficial sobre les darreres eleccions municipals de l'any 2019 es pot trobar amb aquesta sorpresa. La web de la Junta Electoral Central redirigeix en un dels seus enllaços a aquest contingut: aquí, el Portal de Elecciones 2019 és avui un blog amb temàtica sexual.

Models playboy i problemes sexuals al web de la JEC

Models playboy i problemes sexuals al web de la JEC

05:35

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1682590659810/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Fonts de la Junta Electoral Central consultades per Ser Catalunya asseguren que la pàgina que conté aquest enllaç erroni no és accessible actualment des del seu lloc web, i que ja no està activa. Però una cerca a Google d'algunes paraules clau sobre les municipals del 2019 encara t'hi condueix. L'explicació és senzilla: l'adreça de la JEC que té aquest link erroni és la que es va crear mentre els comicis estaven en curs, i malgrat que ja no s'hi pot accedir des del directori del propi web, els motors de cerca de Google la segueixen trobant en llocs preferents. En la pàgina principal de la JEC sobre aquestes eleccions sí que hi apareix l'enllaç correcte, creat pel ministeri de l'Interior, que no replica la mateixa errada i ofereix la informació electoral en una altra adreça.

L'enllaç erroni és el domini https://resultados.eleccioneslocaleseuropeas19.es, on hi apareix un blog en el qual l'any 2020 es va emetre contingut relacionat amb les eleccions, però que des de principis d'aquest 2023 s'ha actualitzat amb dues entrades de temàtica sexual: una sobre la por de les persones bisexuals a explorar la seva sexualitat, i una altra sobre una model Playboy que va negar-se a mantenir sexe en públic en una festa.

Bloc erroni de contingut sexual enllaçat al portal web de la Junta Electoral

No té l'aparença de cap portal oficial de les eleccions malgrat que és on la Junta Electoral Central et redirigeix en alguna de les seves pàgines per buscar tota la informació relacionada amb els comicis municipals i europeus de fa 4 anys.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00