Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol | Deportes

Juanjo Isern, sobre les eleccions a la FCF: "És el cas de corrupció més gran de la història de l'esport a Catalunya"

L'excandidat a la Federació Catalana de Futbol (FCF) presenta un recurs davant el Tribunal Català de l'Esport acusant el president Joan Soteras de corrupció en les eleccions que ja es van haver de repetir el febrer passat.

Juanjo Isern, sobre les eleccions a la FCF: "És el cas de corrupció més gran de la història de l'esport a Catalunya"

Juanjo Isern, sobre les eleccions a la FCF: "És el cas de corrupció més gran de la història de l'esport a Catalunya"

12:41

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1681472334885/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

El 13 de febrer passat, Joan Soteras va proclamar-se, de nou, president de la Federació Catalana de Futbol. L'empresari va tornar a vèncer després que el Tribunal Català de l'Esport admetés el recurs presentat pel candidat Àlex Talavera i ordenés repetir la jornada electoral per diverses irregularitats produïdes durant la jornada del 22 de maig del 2022. Ara, després que Talavera no es pugués tornar a presentar per manca de membres de la seva candidatura, que van decidir donar suport a Juanjo Isern, el tercer classificat d'aquelles eleccions. En la repetició, Soteras es va imposar a Isern per més de 150 vots de diferència.

Ara, després d'aquelles eleccions, Juanjo Isern ha decidit impugnar de nou el procés electoral i acusa Soteras de corrupte. En declaracions al 'Què t'hi Jugues' de SER Catalunya, Isern considera aquestes eleccions com "el cas de corrupció més gran de la història del futbol català" i diu poder demostrar l'afirmació amb tota la documentació de la qual disposa i que ja ha adjuntat en la denúncia davant el Tribunal Català de l'Esport.

"Dins l'entorn del senyor Soteras es van redactar 200 documents conforme 200 clubs delegaven la seva representació al senyor Soteras. Aquestes delegacions son falses, van estar signades per membres de l'entorn del senyor Soteras i es van dur en un notari de Sabadell", ha explicat l'ex candidat. "Cap club sabia que s'havia fet aquest document ni l'havia signat. S'ha sabut ara, després de rebre la documentació electoral. Cap club n'era conscient", ha volgut destacar. Ara, el que espera l'ex candidat Isern és que el Tribunal Català de l'Esport admeti la seva denúncia i torni a investigar el procés electoral. La història de mai acabar.

Adrià Soldevila

Adrià Soldevila

Redactor de Deportes de SER Catalunya. Cubriendo la información del FC Barcelona desde 2014. Es autor...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00