Fútbol

Quino Colom: "Hem de demostrar que tenim ambició per aspirar a alguna cosa més"

Els d'Aito tornen a jugar a Fontajau un mes després de l'últim partit a casa

Quino Colom a la sala de premsa de Fontajau. / Nil Solá

Girona

El Bàsquet Girona juga diumenge a partir de les 12:30 h a Fontajau contra el València, un escenari on l'equip no juga des de fa un mes i torna en un partit clau en les aspiracions de l'equip d'intentar mirar cap a dalt i avui Quino Colom i Aíto Garcia Reneses han comparegut davant els mitjans en la prèvia del duel.

El rendiment després de l'aturada i la química amb Fontjau: Aquesta aturada no ens ha anat gens bé, però també ens vam trobar a un Unicaja en plena forma. Hem estat entrenant pocs jugadors, però no tenim excuses, ara ens ve un rival d'alçada, però a Fontajau i amb la nostra gent tenim ganes d'aconseguir una victòria que faci gaudir a l'afició com estàvem fent els últims mesos. S'ha fet molt llarg, estàvem amb molt bon ritme i la gent gaudia amb nosaltres. Volem trobar-nos amb ells, fer-ho bé, recuperar el ritme i continuar amb la dinàmica que portàvem".

El València i el playoff: "València no crec que sigui l'última plaça de playoff, són un equip molt sòlid, a vegades sembla que no estan concentrats amb la Lliga, perquè estan a l'Eurolliga, però tenen la capacitat de poder obtenir quatre o cinc victòries de manera consecutiva sense problemes. Quan jo vaig estar allà va passar el mateix. Són un gran equip, però crec que ens falta una victòria contra un rival d'aquests que juguen a Europa per tenir una injecció de moral".

Les aspiracions de l'equip: "És important que mostrem el caràcter, ho vam mostrar quan anàvem 2-9 i quan hi havia tensió sobre el descens, Vam estar molt bé i ara per continuar amb el creixement de l'equip hem de fer un nou pas endavant per mirar cap a dalt, millorar cada dia i això ens portarà a tenir coses més boniques a prop".

Les valoracions d'Aíto Garcia Reneses:

Tornada a casa: "Crec que jugar a casa ens pot venir bé, perquè l'aturada ens ha fet perdre el ritme del que estàvem fent. Estem millorant als entrenaments, però crec que el públic ens pot ajudar a estar més motivats".

La millora de l'equip: "Hem d'aprendre moltes coses, però sobretot a millorar mentalment, a ser més forts. Els últims partits ho havíem fet, però se'ns ha trencat, han tornat i hem perdut una mica en aquest terreny. No ens podem deixar caure perquè hi hagi un rival que faci les coses bé".

La irregularitat: "No podrem mirar cap a dalt fins que no siguem sòlids. En qualsevol moment penso que podem caure i no vull plantejar els partits com a claus per mirar cap a dalt o no. Si en algun moment aconseguim consolidar el bon joc podrem mirar cap amunt"

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00