Fútbol

Manu Vallejo rumb a Oviedo i Samu a Turquia

El davanter marxarà cedit al conjunt asturià amb opció de compra i amb els de Cervera fent-se càrrec de gran part de la seva fitxa

Manu Vallejo, en un partit amb el Girona. / GIRONA FC

El Girona alleugerirà la seva plantilla amb les marxes de Manu Vallejo i la ja coneguda de Samu Saiz. L'extrem andalús finalment s'ha decidit per l'Oviedo d'entre totes les propostes que ha tingut de Segona Divisió i marxarà al conjunt andalús cedit fins a final de temporada amb opció a compra i amb el club asturià fent-se càrrec de bona part de la fitxa del jugador.

Saragossa, Elx, Càdis... han sigut molts els equips que han sonat al llarg d'aquest mercat d'hivern com a pretendents de Manu Vallejo, davanter del Girona amb qui Míchel ha demostrat confiar molt i molt poc en els últims mesos. Tan bon punt va arribar, l'ex del València va disputar alguns partits, de fet, fins i tot en va jugar dos sortint com a titular, però des de la jornada 11, en l'empat a casa davant Osasuna, on precisament va ser titular, que el tècnic madrileny no li ha donat més protagonisme i ha passat a l'ostracisme total. Vallejo va firmar per dues temporades, però el paper d'Álvaro Cervera, a qui coneix del seu pas pel Càdis, ha estat clau perquè finalment el jugador hagi acabat al Carlos Tartiere, cap on viatjarà avui després d'acomiadar-se dels seus companys aquest mateix matí.

A banda de Manu Vallejo la sortida que també es concretarà en les pròximes hores serà Samu Saiz. El madrileny ja no va anar convocat davant el Villarreal, i com va informar Ràdio Girona fa ja deu dies, la voluntat de les dues parts és la d'acabar amb una relació que ha estat plena d'alts i baixos. Si res no canvia, i després d'alguna petita complicació pel sou que el Sivaspor, futur equip de Samu Saiz, li proposava a última hora, la rescissió serà una realitat, ja que el futbolista i el Girona ho tenen tot acordat des de fa dies.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00