Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

"La final és un bany futbolístic i tàctic del Barça al Madrid"

Al 'Què t'hi Jugues!' analitzem la victòria del Barça a la final de la Supercopa amb el trident Jofre Mateu, Àlex Delmàs i Moisés Hurtado

"La final és un bany futbolístic i tàctic del Barça al Madrid"

"La final és un bany futbolístic i tàctic del Barça al Madrid"

01:04:56

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1673875773928/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

El FC Barcelona no aixecava un títol des de l'abril del 2021, feia 21 mesos que el club blaugrana no era campió, però aquesta nit s'ha trencat la sequera. El FC Barcelona s'ha proclamat campió de la Supercopa d'Espanya després de superar al Reial Madrid a la final (1-3) en una exhibició dels de Xavi Hernández, que ha aconseguit el primer títol amb el Barça com a entrenador. Aquest matí al 'Què t'hi Jugues!' ho hem analitzat amb el trident Jofre Mateu, Àlex Delmàs i Moisés Hurtado.

"La final és un bany futbolístic i tàctic del Barça al Madrid", ha afirmat Àlex Delmàs, qui ha afegit que "el d'ahir és el millor partit del Barça dels que hem vist últimament, vam veure una gran versió del Barça". A més, en la mateixa línia Moisés Hurtado ha destacat que "va ser una final descafeïnada" perquè "hi va haver un equip que no es va presentar", i Jofre Mateu ha analitzat: "has de fer moltes coses perquè el Madrid estigui tan baix de tot. El Barça va estar molt encertat. A nivell posicionament, li guanya la partida al Madrid".

Un dels noms propis de la final va ser Gavi, que a més va ser escollit com a MVP del partit. "La maduresa de Gavi, l'evolució que està tenint, és amb la pilota", ha afirmat Mateu qui ha destacat també que "és un gran encert posar-lo a la banda". En la mateixa línia, Delmàs ha afirmat que "està molt bé Xavi canviant a Pedri per Gavi" i que "Gavi amb pilota és molt bo, el nivell de qualitat és extraordinari". "Gavi ha de fer veure a Dembélé i Raphinha que no s'han de fer floritures per fer una centrada bona... el gol que fa, el control és perfecte", ha destacat Hurtado.

Finalment, el trident també ha parlat de les qualitats, no només de Gavi, sinó també de Pedri. "Gavi té un plus de físic i d'agressivitat, molt necessari en qualsevol equip, i Pedri és el més 'jugón'", ha descrit Hurtado a SER Catalunya, mentre que Delmàs ha destacat un altre jugador. "Araujo li té la moral menjada a Vinicius. Vinicius quan veu a Araujo ja no la vol", ha destacat, i ha sentenciat:"Balde i Gavi, es van complementar a la perfecció".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00