Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

"Argentina per fi ha entès el que necessita el Messi de 35 anys"

Analitzem l'actualitat del Mundial amb Àlex Delmàs, Moisés Hurtado i Jordi Ferrón i els enviats especials a Doha, Lluís Flaquer i Bruno Alemany

Barcelona

Avui comença una setmana decisiva al Mundial de Qatar amb els dos partits de semifinals, l'Argentina-Croàcia i el Marroc-França, i diumenge es decidirà qui és el nou campió del món. Al 'Què t'hi Jugues!' hem analitzat els partits de quarts de final i la prèvia de les semifinals amb el trident Àlex Delmàs, Moisés Hurtado i Jordi Ferrón, i amb els enviats especials de la Cadena SER a Doha, Lluís Flaquer i Bruno Alemany.

"Em faria molta il·lusió explicar que Messi guanya el Mundial", ha opinat Lluís Flaquer, qui ha destacat també que li està sorprenent "en positiu el Mundial que està fent Messi". A més, Bruno Alemany s'ha atrevit a posar untitular a cada un dels semifinalistes d'aquest Mundial. "Argentina per fi ha entès el que necessita el Messi de 35 anys", ha dit i ha afegit, sobre la primera semifinal: "Croàcia ha deixat enrere aquesta necessitat de Modric per necessitar a Livakovic i a Gvardiol i està competint de la millor manera". Sobre la segona semifinal ha destacat: "França juga al que vol Griezmann i et matxaca amb Mbappé i Giroud" i "Marroc és la selecció amb més mèrit de tot el Mundial i segurament Regragui el millor seleccionador i el que té més mèrit".

Aquest matí també ha estat presentat Luis de la Fuente com a nou seleccionador espanyol i un dels membres del trident, Moisés Hurtado, el va tenir com a professor al curs d'entrenador. "És una excel·lent persona, molt honesta, molt propera i amb un gran sentit de l'humor", ha descrit Hurtado als micròfons de SER Catalunya. Sobre la destitució de Luis Enrique, Jordi Ferrón ha afirmat: "és difícil d'entendre que la destitució de Luis Enrique sigui per decisions esportives i mentrestant Vilda continuï sent seleccionador femení". I Ferrón ha conclòs: "Espanya, tant en masculí com en femení, té entrenadors que només han entrenat a Espanya. Crec que s'estan firmant perfils baixos d'entrenadors i això em preocupa".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00