Tot és ComèdiaTot és Comèdia
Ocio y cultura

Jaume Balagueró: “No descartem fer REC 5”

El codirector de la saga de terror REC, convidat a l’especial Festival de Sitges

REC

REC

48:24

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1665245515470/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Sitges

El ‘Tot és comèdia” s’ha transformat aquest dissabte en un "passatge del terror" radiofònic. Des de l’estudi instal•lat a la seu de l’Hotel Meliá de Sitges, hem sentit les veus (i esgarips) de la 55ena edició del Festival de Cinema Fantàstic de Catalunya. Fins al 16 d’octubre, prop de 200 llargmetratges de gènere es projecten en les diferents seccions.

Un dels noms destacats d’aquest any és Jaume Balagueró. El director català ha inaugurat el festival amb ‘Venus’, un film amb casa dels horrors encantada protagonitzat per la popular Ester Expósito (Élite Netflix) i produït per Álex de la Iglesia. A Sitges també s’ha estrenat ‘REC: Terror sin pausa’ de Diego López-Fernández, el documental sobre el gran fenomen del cinema d’horror contemporani, la saga REC que van crear fa 15 anys Balagueró i Paco Plaza.

Pel programa ha passat el director del festival Àngel Sala, que ha confirmat la bona marxa de la cita cinèfila després de les edicions pandèmiques: “gairebé no queden entrades”, ha dit. I també hem conversat amb l’alcaldessa de Sitges, Aurora Carbonell.

La critiqui de cinema del programa Mariona Borrull ens ha portat els imprescindibles del Sitges 22. I Laura Estrada ha seguit un dels moments més esperats del certamen: els preparatius de la icònica Zombie Walk, que torna després de 2 anys sense fer-se. La Laura ha viscut (i patit) en primera persona “la plaga” que s’ha estès per la platja de Sant Sebastià de Sitges.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00