Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Más deportes

Carles Grau: “Volem tornar a guanyar l'OK Lliga i demostrar que la temporada passada va ser un accident”

Avui al ‘Què T’hi Jugues!’ parlem amb el porter d’hoquei Carles Grau, l’escollit per substituir Aitor Egurrola al Barça

Carles Grau: "Volem tornar a guanyar l'OK Lliga i demostrar que la temporada passada va ser un accident"

Carles Grau: "Volem tornar a guanyar l'OK Lliga i demostrar que la temporada passada va ser un accident"

08:42

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1662123859717/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

La temporada d’hoquei comença avui amb la Supercopa, que es disputa entre avui i demà a Olot. El Barça s’enfronta al Noia a semifinals amb l’objectiu d’oblidar el mal regust de la temporada pasada, on van caure a semifinals de l’OK Lliga. Com si no n’hi hagués prou, l’equip afronta el repte d haver dit adéu a un dels mítics de l’esport: Aitor Legurrola que després de 24 temporades, i amb 78 títols a l'esquena, ho deixa. Al ‘Què T’hi Jugues!’ parlem amb qui l’ha de substituïr, el Lloretenc Carles Grau.

“Intentaré fer-ho el millor posible. La directiva ha cregut que jo era el millor reforç, per tant, només em queda posar-me a treballar fort i aconseguir els objectius”, diu Grau. Amb 32 anys i tota una vida a l’elit- des del 2011 ha passat per Vendrell, Vic, Oporto i Liceo- el porter torna al Barça després d’estar-s’hi dos anys en edat de formació (2008-2010) sense opcions, llavors d’ocupar el lloc d’Egurrola: “Semblava que l’Aitor no s’hagués de retirar mai. -valora Grau- L'any passat encara parava com si tingués 20 anys. És una llegenda”

El comiat d’Egurrola va ser de regust amarg. Tot i aixecar la Copa del Rei, els blaugranes van caure a semifinals de l’Hoquei Lliga, vençuts a cinc partits pel Reus. “Van fer una eliminatòria espectacular”, comenta Grau, que va acabar etapa amb el Liceo imposant-se als roig-i-negres a les finals. Grau sap que al Barça fer una temporada com l’anterior és de mínims: ”L’objectiu del Barça és més que guanyar la copa del Rei. Volem guanyar-ho tot”.

El porter Lloretenc farà tàndem amb Sergi Fernandez, també de la Selva, molt admirat per Grau: “Des de sempre que miro vídeos de les seves aturades- confessa Grau- i espero aprendre’n molt d’en Sergi. Tenim molt bona relació”.

De moment, la pretemporada ha acabat amb bones sensacions. I la Supercopa com a primer opció de títol pot referendar-ho. Els blaugranes només n’han aixecat dues a la historia: “Tenim ganes de guanyar la supercopa. Portem cinc setmanes treballant molt bé”, assegura Grau que només té un objectiu al cap: “Recuperar el tlítol de Lliga. Demostrarem a l’afició que l’any passat va ser un accident”, assegura el porter de 32 anys. L'estrena, aquesta nit (21 hores) contra el Noia.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00