Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Más deportes

Sergi Panadero: "Volem tornar a ser el Barça que creiem que podem ser i lluitar pel màxim de títols possibles"

Avui al 'Què T'hi Jugues!' parlem amb Sergi Panadero, el nou capità del Barça d'Hoquei Patins

Sergi Panadero: "Volem tornar a ser el Barça que creiem que podem ser i lluitar pel màxim de títols possibles"

Sergi Panadero: "Volem tornar a ser el Barça que creiem que podem ser i lluitar pel màxim de títols possibles"

09:47

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1660305168861/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

El Barça d'Hoquei Patins arrenca una nova temporada, i ho fa amb canvi de capità. Sergi Panadero, el 9 de l'equip blaugrana, substitueix Aitor Egurrola, que havia portat el braçalet durant 10 anys. Al 'Què T'hi Jugues!' hem parlat amb Panadero, qui ens ha reconegut que sent "més responsabilitat", però que està segur que ho portarà "de la millor manera". El nou capità ha confessat que se li fa estranya l'absència d'Egurrola. "Per mi l'inici de temporada sense l'Aitor ha estat molt diferent. És el company que més anys he tingut al costat" explica el blaugrana. El Pulpo també s'ha volgut sumar a la conversa, i ha mostrat estar molt tranquil amb el canvi de capitania. "Panadero no portava braçalet, però era capità al vestidor, no necessita cap consell. Coneixent-lo sé que sabrà treure el millor de cadascú" diu Aitor Egurrola.

Sergi Panadero també ha valorat l'anterior temporada, de la qual no en van quedar satisfets. "No vam acabar amb les millors sensacions, i el repte d'aquesta temporada és molt gran. Volem tornar a ser el Barça que creiem que podem ser i recuperar el trofeu de la Lliga i lluitar pel màxim de títols possibles. El nostre joc ens ha de permetre arribar a final de temporada millor que aquesta última" diu el jugador.

El '9' blaugrana ha destacat el bon nivell de l'hoquei català i ha deixat clar que el pressupost d'un equip no assegura l'èxit. "A la lliga espanyola el Barça té el pressupost més alt, però això no impedeix que altres equips puguin fer molt bona feina i fitxar grans jugadors, com es demostra any rere any. En això no ens hi podem fixar, hem de fer la nostra feina i ser conscients que no serà fàcil" explica Panadero. El Barça, qui ja ha disputat el primer partit de pretemporada amb victòria davant l'Arenys de Munt, en jugarà tres més abans de l'inici de l'OK Lliga, que serà el cap de setmana del 17 de setembre.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00