Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

"Lewandowski és el millor davanter que hi ha a Europa, encara no en som conscients"

Avui al 'Què T'hi Jugues' analitzem el nou Barça amb Jofre Mateu

Jofre Mateu: "Lewandowski és el millor davanter que hi ha a Europa, encara no en som conscients"

Jofre Mateu: "Lewandowski és el millor davanter que hi ha a Europa, encara no en som conscients"

09:17

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1658921146960/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Tot i l'empat d'ahir del Barça contra la Juventus, les sensacions que està deixant l'equip blaugrana en aquest inici de pretemporada són positives. Els fitxatges són engrescadors i il·lusionen als aficionats. Per analitzar el nou Barça, al 'Què T'hi Jugues!' hem parlat amb Jofre Mateu, qui ha destacat el gran equip que li està quedant al Barça: "Em costa d'imaginar una plantilla millor que la del Barça a la lliga".

"Del que teníem i esperàvem al que es dibuixa és per estar engrescat, cal veure com ho gestiona Xavi. No és fàcil restar minuts a gent de pes si hi ha diferència de rendiment. Però estic segur que el Barça podrà competir a qui sigui" diu Jofre Mateu. Qui també ha volgut baixar les expectatives sobre Dembélé, l'autor dels dos gols del partit d'aquesta matinada: "Ja coneixem l'efecte Dembélé, crec que no el veurem com l'esperem. Jo ja he baixat del carro i ara ha de remar molt. Però el vull veure amb competència, perquè la davantera està cara" opina el col·laborador del programa.

Pel que fa als nous fitxatges, Jofre Mateu no se n'ha estat d'elogiar a Lewandowski. "No som conscients del fitxatge que ha fet el Barça. És el millor davanter que hi ha a Europa". Un altre nom ha estat el de Kessié, el qual ha agradat a Jofre Mateu en aquests partits de pretemporada. "És un jugador en el qual la gent tenia poques expectatives. El recordava menys físic i amb poc recorregut, però transmet molta seguretat".

Una de les poques incerteses que queden per resoldre, és la incorporació de Koundé. El Sevilla li demana al Barça 60 milions d'euros, una xifra que tira enrere a Jofre Mateu. "Em sembla un jugador extraordinari" però pels diners que val, i tenint en compte els reforços que han arribat, Mateu no considera que sigui prioritari.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00