Sociedad

Menorca incrementa la seva estratègia als Estats Units i Canadà de la mà de Turespaña

La Fundació Foment del Turisme de Menorca participa en unes jornades de suport a la comercialització a nord-amèrica davant més de 70 agències locals

Imatge promocional de Binidalí / Turisme de Menorca

La Fundació Foment del Turisme de Menorca ha participat aquests dies en unes jornades de suport a la comercialització als Estats Units i Canadà organitzades per Turespaña, en què l'illa s'ha promocionat amb més de 40 reunions amb agències i turoperadors. La trobada, que ha tingut lloc a Monterey, Califòrnia, ha comptat amb la participació de les 70 millors agències nord-americanes i canadenques, que han conegut de primera mà el que ofereix Menorca a través de reunions de treball personals.

L'esdeveniment, organitzat per Turespaña a través de les oficines que té a Miami, Los Angeles, Nova York i Chicago, ha reunit 60 entitats espanyoles entre destinacions, agències i hotels, on les Balears han estat representades per Mallorca i Eivissa, a més de Menorca.

L'esdeveniment es va obrir amb una presentació del mercat nord-americà a càrrec de Turespaña per a les entitats espanyoles, perquè coneguessin millor el perfil del que es trobarien en les reunions. Menorca ha participat en més de 40 trobades en les quals s'ha constatat que les Balears s'han col·locat com el tercer destí per preferència darrere de Madrid i Barcelona, i l'interès nord-americà es centra en experiències properes, buscar l'essència de Menorca a través de viatges immersius que permetin conèixer la cultura, les tradicions i la gastronomia en primera persona. L'illa els sembla un destí per explorar i és un atractiu molt important per al mercat nord-americà.

En aquest sentit, un dels aspectes que més ha sorprès en les 45 reunions portades a terme pel personal de la Fundació Foment del Turisme de Menorca és la capacitat de l'illa de produir productes propis com formatge, vi o ginebra, entre altres, a més de valorar molt positivament la gastronomia menorquina a partir de productes frescos i de proximitat.

El personal de la Fundació ha detectat que l'interès principal de les agències i turoperadors amb els quals s'ha reunit i que ofereixen experiències a mida, és la recerca a les Balears d'elements que complementin un possible viatge a la Península amb una visita a les Illes.

Sigue el canal de la SER en WhatsApp
Encontrarás toda la información, el deporte y el entretenimiento: la actualidad del día y las noticias de última hora, los mejores vídeos y momentos de la radio, entrevistas, reportajes y mucho más.

Suscríbete ahora
 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00