Sociedad

Radio Menorca prepara una programació especial per commemorar el Dia del Libre

Aquest dimarts 23 d'abril Radio Menorca ofereix un Hoy por Hoy Menorca especial i organitza una Taula d'Escriptors per la tarda

Programa especial per celebrar Sant Jordi

Maó

Aquest dimarts és la diada de Sant Jordi, el dia del llibre, i Radio Menorca ho celebrarà realitzant un programa especial del Hoy por Hoy Menorca.

Pels micròfons de la SER passaran escriptors com Pau Faner, Lluís Vergés, Javier Caldentey o Enric Taltavull, entre altres.

Les novetats literàries aniran desfilant en aquest especial Hoy por Hoy Menorca que es farà en directe entre les 12.20 i les 14 hores. Però aquest programa simplement serà l'avantsala de la Taula d'Escriptors que es farà a partir de les 19 hores al Museu de Menorca.

En aquest cas, Clara Pastor, Joana Garau, Joan Pau Salort i Fàtima Anglada seran els convidats. A més, també hi participaran altres autors i editors que completaran una taula de debat on es parlarà del món editorial, de l'accés de la lectura al públic i dels temes d'actualitat del sector.

La taula d’escriptors i el posterior debat es podran escoltar, posteriorment al podcast de Radio Menorca.

Sigue el canal de la SER en WhatsApp
Encontrarás toda la información, el deporte y el entretenimiento: la actualidad del día y las noticias de última hora, los mejores vídeos y momentos de la radio, entrevistas, reportajes y mucho más.

Suscríbete ahora
 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00