Política

Punta Nati tornarà a tenir servei de bus durant els mesos de juliol i agost

El Consell mantindrà el servei posat en marxa l'any passat tot hi que no ampliarà la seva durada a juny i setembre, tal com demana l'Ajuntament de Ciutadella

Bus a Punta Nati, Ciutadella

Maó

El Consell tornarà a posar aquest estiu un servei de bus a Punta Nati però no ampliarà els horaris de l’any passat i aquest servei només estarà operatiu als mesos de juliol i agost.

El conseller de Mobilitat, Juan Manuel Delgado, assegurava aquest dilluns en sessió plenària que després de la passada temporada es va fer una anàlisi del funcionament d’aquesta línia, i que es va arribar a la conclusió que el servei va ser satisfactori tot i que la ruta no va transportar a un gran nombre de passatgers.

Delgado anunciava també que la s’ha demanat pressupost tant per la realització del servei d’autobús com pel servei de vigilància i que la contractació es duria a terme en breu, tot i que matisava que només es duria als mesos de juliol i agost.

Delgado feia aquest anunci donant resposta a una pregunta de Més per Menorca. El portaveu menorquinista, Josep Juaneda, mostrava la seva satisfacció per la decisió del Consell però lamentava que, contràriament al que va aprovar l’Ajuntament de Ciutadella, el servei no s’extengués també als mesos de juny i setembre.

S’ha de recordar que aquest servei de bus va sorgir a proposta del resident de la zona de Punta Nati, que veiem el camí al far, saturat de vehicles, sobretot a l’hora de la posta de sol.

Sigue el canal de la SER en WhatsApp
Encontrarás toda la información, el deporte y el entretenimiento: la actualidad del día y las noticias de última hora, los mejores vídeos y momentos de la radio, entrevistas, reportajes y mucho más.

Suscríbete ahora
 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00