Sociedad

Menorca estrena nova ruta amb l'aeroport de Brest, a França

Volotea preveu la capacitat més gran de la seva història des de Brest, amb més de 355.000 seients disponibles, gairebé el triple que l'any anterior, dels quals el 35% estan dedicats a la connectivitat insular, reforçant els vincles entre les illes i el continent

AENA

Maó

Menorca compta ja amb una nova ruta aèria amb França. És la que la companyia Volotea ha posat en marxa entre l’illa i l’aeroport de Brest, a la regió de Bretanya.

Volotea ha obert de forma oficial aquesta nova base, que tindrà 18 destinació, entre les que es troben Menorca, Mallorca, Màlaga o Barcelona.

L’aerolínia preveu la capacitat més gran de la seva història des de Brest, amb més de 355.000 seients disponibles, gairebé el triple que l'any anterior, dels quals el 35% estan dedicats a la connectivitat insular, reforçant els vincles entre les illes i el continent.

Des que comencessin les operacions a l'aeroport de Brest, l'any 2013, l'aerolínia ha transportat al voltant de 700.000 passatgers des de i cap a Brest.

A nivell global, per a aquest 2024 Volotea estima arribar a les 450 rutes i preveu una oferta d'entre 12,5 i 13 milions de seients, entre un 12% i un 16% més que el 2023, 12 milions de passatgers i al voltant de 80.000 vols.

Sigue el canal de la SER en WhatsApp
Encontrarás toda la información, el deporte y el entretenimiento: la actualidad del día y las noticias de última hora, los mejores vídeos y momentos de la radio, entrevistas, reportajes y mucho más.

Suscríbete ahora
 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00